Prva Sveta Pričest Pozadina Drveni Blagoslovi Rođendan Duša Djeteta Фотобудка Pozadine Krštenje Krštenje Krštenje Banner

139.71 kn 89.43 kn

  • Oznake: kit 1 pričest, 1 dekoracije za sakramenta, stranka ukrasa za retke sakramentalne zurke, vola tuš na otvorenom, okvirni privjesak zajednice, dekoracije iz svete vune, cca tkanina zajednice, mramorni pozadine drvo, baloni za sakramenta, srebrni nakit pričest
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a14882

Opis

Polyester

Slika je jasnija, realno, стереоощущение jak, višekratna, ekološki čisto.Presavijeni stvari, podržavaju глажку i pranje, lako uklanjaju nabore.

Karakteristike

U usporedbi s papirnatim i vinil pozadinom, poliester je vodootporan, gust, krupan, upečatljiv po boji, besprijekornu i bez bora. maksimalna kombinacija širina 300 potražite Idealan ukras za slike-pozadine, vjenčanja, novorođenčad, djeca, фотобудки, dječjih duša, maturalne, zabavama i još mnogo toga, također je idealan za tv, video produkcija i digitalna izložba, masovna snimanje ploce.Ako je pozadina prljava, možete baciti ga u stroj za pranje rublja.Možete ga preklopiti pogodnosti za nošenje, možete ga koristiti na otvorenom, to je preferirani izbor za fotografe.

Tanke Vinil

Visoka kvaliteta i nije lako blijedi; lagan, udoban za držanje i nošenje.Poslane robe složeni i imaju nabore.

Karakteristike

Slika realno, стереоощущение jak.Maksimalna kombinacija širina 300 cm, mekana, lagana, lako se sklapa i prenosi, jeftinije i lakše nego poliester tkanina, ali i dalje je otporan na završetke, ne водонепроницаема, mogu se koristiti samo za snimanje u zatvorenom prostoru, tako da više pogodna za jednokratnu uporabu.na primjer, proslava rođendana, obiteljske fotografi ... Napomena: Ne dodirujte ga vodom.

Evo načina ukloniti bore:

1) Čvrsto zamotana njegov cilindar na 3-4 dana, sve će biti u redu. 2) Ako je potrebno, molimo прогладьте stražnje površine pri niskim temperaturama, a najbolje od svega je ležao sloj tkiva u sredini, da se ne uništi sliku.Ali brazde ne može biti u potpunosti uklonjena, tako da, ako ne možete prihvatiti, molimo vas, kupujte s oprezom.

Molimo, imajte na umu

1. Računalni ekrani razlikuju цветокоррекцией, mala razlika u boji - to je normalno. 2. U isto vrijeme, zbog toga što je naš pozadinski materijal ili grafičke tinte se koristi u raznim serijama, pozadina pri ispisu će imati vrlo malu razliku. 3. Kako bi se olakšalo prijevoz i pakiranje pozadinske polaska će se razvijati, što je rezultiralo oni će смяты.Ne brinite, to neće utjecati na korištenje.

Fotografija

Pozadina treba da se drže na udaljenosti, kako biste snimali slike.Osim toga, mnoge slike velikog formata može se činiti malo šiljast.Različite rasvjeta će imati različiti efekt snimanja, možete pokušati podesiti osvjetljenje, kako bi vaše fotografije bolje.

Dodatne usluge, molimo kontaktirajte nas.

1. Dodajte gornji /donji džep ili rupa. 2. Urušeni pozadina slanje. 3. Mogu biti prilagođeno na bilo koju veličinu. 4. Pozadina može biti personalizirane s uzorkom, dodavati slike, promijeniti boju / stil. 5. Izravna dostava. 6. Posebno ubrzani obrađenu narudžbu u roku od 24-48 sati i poslao.

Pitanja i odgovori

Pitanje: Kako se mogu prilagoditi pozadinu u prodaji?

O: možete odabrati veličinu izravnu kupnju, samo treba napomenuti vaš upit u vrijeme plaćanja, promijenim sliku u skladu sa svojim zahtjevom i ću s vama prije isporuke.

Pitanje: Kako se mogu prilagoditi pozadinu koje nema u prodaji?

O: možete poslati slike ili ideje i željenu veličinu našu službu servis i podrška, naš dizajner će za vas renderiranje, a zatim ću vam renderiranje za potvrdu.

P: imam datoteke, koje se mogu ispisati izravno, kao što vam poslati?

O: Molimo, javite nam se na željenu veličinu.Piksel slike najbolje bi trebao prelaziti 3000 piksela * 3000 piksela, odnosno rezolucija od 300 dpi. u suprotnom, otisak će biti zamagljena.

Pitanje: Koliko vremena će koštati pošaljite mi pozadini?

O: mi je potrebno 2-3 dana za obradu naloga, i kada je narudžba će biti poslana poruka s podsjetnikom.Ako želite dobiti parcelu, molimo vas, kontaktirajte nas, kako izabrati brzu isporuku.

Naši

Ako niste zadovoljni s transakcijom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene, ja ću odgovoriti u roku od 24 sata i da će pokušati riješiti bilo koji problem.Ako želite, molim vas, dajte mi pet zvjezdica.Vaše mišljenje je važno za mene, hvala!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Pakiranje DA
Veličina Customized to any size
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv МОЧИЦКАЯ
Materijal Vinil
Nanesite na pozadina za zurke, Soba Krasi, obiteljska fotografija
Tema Pozadina za fotografiranje sakramenta za fotografije
Vrsta Slikano sprej, вычисленный tiskano
Maksimalna širina 300 cm (10 ft) Bešavne
Napomena Molimo vas da ostavite vaše prilagođenu poruku
Stil Djeca