1080 P Lovački Ciljnik Noćni Vid Kamkorder Monokularno Isječak na Nosač DVR sa Ugrađenim 850 nm Taktičkom Infracrvenim IC

2 589.12 kn 1 294.56 kn

  • Oznake: lovački ciljnik noćni vid kamkorder monokularno, Lovački optika, Područje primjene, Skladište, Teleskop, vid vid
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a15084

Opis

1080p Lovački ciljnik za noćni vid, kamera, monokularno, video snimač sa ugrađenim 850 nm taktičkom infracrvenim IC svjetiljku i 1,2-inčni HD zaslon s podesivim перекрестием za zaštitu od povrata taktička puška

【NAJLAKŠI VID VID】 Ovaj kompaktan, lagan, izgrađen, fiksna straga vida, vid vam omogućava da brzo i lako pretvoriti običan prizor za puške u moderan vid noćni vid.Izgrađen 1,2-inčni ekran na okular će vam pokazati slike u boji na dnevnom viziji i crno-bijelu sliku u potpunom mraku pri noćnom viđenju.Vidite sve kristalno jasno u potpunom mraku na udaljenosti do 300 metara.Više ne morate učiniti nešto sa svojim rukama, to je idealno za početnike.

【SNIMAJTE VIDEO I SNIMITE】 Jednostavnim pritiskom gumba na našem kamerom noćno možete snimiti video lov ili da se slika s rezolucijom od 1280 * 1080p HD, bez obzira na to, danju ili noću, i podijeliti svoje iskustvo lov sa svojim prijateljima, pohvaliti u svoje socijalne mreže.

【108 P pravi digitalni I jasnu sliku】 Uz pomoć našeg intelektualnog čipa AI unutar možemo poboljšati IC kameru do 1080P pravi digitalni.Podesiva za 360 stupnjeva IR kamera pomaže zaključali fokus i dobiti jasnu sliku; 3 megapixel kamera HD objektiv i 12 mm IC-objektiv za video nadzor poboljšavaju učinak slike do najboljeg, širi pregled, više osjetljive na IR svjetlo, čine vaš vid noću i danju.On je dizajniran za širok spektar aplikacija, kao što su nadzor, noćni lov, promatranje divljači, istraživanje špilja i tako dalje.

【Ugrađena PODESIVA potpora infracrvenog zračenja 850 NM】 za uštedu energije INFRACRVENA svjetiljka snage 3 W ugrađen u sigurnosnu mlaznicu za noćni vid, ovaj infracrvena svjetiljka čini noćni vid svjetlije i oštrije.On je nevidljiv golim okom i skriva svoju lokaciju.Možete prilagoditi intenzitet INFRACRVENOG zračenja, crtanje ili istezanje glavu INFRACRVENE svjetiljke.A smjer INFRACRVENE svjetiljke se podešava tako da se dobro перекрывали IR svjetlo za poboljšanje pregled.

【SUPER ПРОТИВОУДАРНАЯ zaštita I ZAŠTITA OD POVRATA】 Zahvaljujući ključnim komponentama, обернутым silicijem, ovaj monokularno noćni vid može da izdrži jak prasak.To je bio dizajniran za korištenje s puške kalibra do kalibra 308.To je opremljen sa podesivim диоптрийной objektivom, дальнозоркие ljudi mogu jasno vidjeti zaslon bez пресбиопических bodova, a silikonska guma oftalmološka šalica učinkovito sprječava prodiranje svjetlosti na ekran, a vi jednostavno možete uložiti oko na ovaj kup.

【PODESIVO KRIŽIĆ VIDA】 Položaj ugrađeni križeve u kamkorder noćni vid NightCrystal 4A može regulirati, možete premjestiti na križ, da ga перекрывалось s viđenja mreže.I to također može biti skriven, ako vam to nije potrebno.

【1-4 PUTA DIGITALNI ZOOM】 Funkciju za povećanje kamkorder noćni vid NightCrystal 4A omogućuje vam da odaberete prikladno vrijeme povećanje (dostupno 1x, 2x, 3x, 4x) u izbornik za upravljanje.

【VODILICE ПИКАТИННИ S OBJE STRANE】 Na kamkorder noćni vid generacije 4A ima preko vodilice Пикатинни sa svake strane (bez vodilice Пикатинни u generaciji 4), možete instalirati na nju дальномер ili dodatni IR-svjetiljka za nadogradnju uređaja za noćni vid.

POSTAVKE:

Rezolucija video / slike: 1920 * 1080p HD

Ekran: 1,2 inča / 390 * 390p / 261PPI video Format: AVI

Format slike: JPG

Veličina: 18*11*5 cm bez pričvršćivanje vida

22*11*6 cm nosač za optički nišan

Infracrvena snaga: 5 W

Infracrvena valna duljina: 850 nm

Težina: 300 g bez pričvršćivanje vida i baterije

450 g s kopčom za optički nišan i baterijom

Način čuvanja: TF karticu (nije u kompletu)

Заполняющий svjetlo: Ugrađeni

Fokusiranje: 3 cm-∞

Baterija: 1 kom. baterije (ne dolazi u kompletu)

Vrijeme rada baterije: 1,5 sat uz bateriju od 2600 mah (6 sati kada je SG-факеле), će biti kraće prilikom snimanja videa

KORIŠTENJE ZA OPTIČKI NIŠAN

Pogodan za optički nišan promjer okulara 39-48 mm. Ako je promjer okulara manje, možete ga zamotati ništa маскировочным i instalirati uređaj

Lako se montira aluminij nosač sa skupom stezaljke za spojnika 4 veličina za samo nekoliko sekundi pretvara optički ciljnik u monokularno noćni vid.Nema dodatnih alata nije potrebno.

Višenamjenski, izdržljiv i dostupan je po cijeni od kompaktan i lagan elegantan, ergonomski dizajn.

Jednostavan izbornik za upravljanje na 11 jezika (engleski, španjolski, portugalski, poljski, francuski, ruski, talijanski, njemački, nizozemski, arapski, kineski)

KAKO INSTALIRATI

1. Stavite bateriju u utor tako da pozitivan pol okrenut prema unutra.

(Skinite ljepljivu traku s baterije, ako je baterija u paketu.)

2. Umetnite memorijsku karticu TF u utor za memorijsku karticu TF.

3. Stavite фиксирующее prsten na optički ciljnik.

4. Odaberite prikladno brtveni prsten i stavite ga na optički ciljnik manje veličine, okrenut na kamerom noćni vid.

5. Stavite priključak za spajanje kamere za noćni vid na komori za noćni vid i učvrstite ga.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Monokularno
Opis prizme БАК4
Veličina (bez pričvršćivanje nišan) 18*11*5 cm
Video format avi
Tip fokusa SREDIŠNJA
Infracrvena snaga 3W
Rezolucija Slike / videa 1920 * 1080P HD
Povećanje 1-4 super-širokokutni optički zoom
Infracrvena valna duljina 850 nm
Razina vode IPX4
Izvor napajanja 1 kom. baterija 3,7 U 18650
Vidno polje 200 m
Promjer okulara 12 mm
Veličina (sa nosačem za optički nišan) 22*11*6 cm
Ekran 1,2 inča/390 * 390p /261PPI
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Opis premaza leća FMC
Vrijeme rada na baterije 1,5 sat uz bateriju od 2600 mah (6 sati kada je SG-фонарике), kraće prilikom snimanja videa
Težina (bez pričvršćivanje vida i baterije) 300 G
Format slike JPG
Težina (sa nosačem za oči i baterijom) 450 g
Materijal Plastika
NAČIN ZA POHRANU TF karticu (nije u kompletu)
Broj modela НКР4А
Promjer leće objektiva 12 mm
заполняющий svjetlo Integrirani
Naziv Noćni Crystal