4K HDMI-kompatibilnu Preklopnik 2 Porta Dvosmjerno 1x2/2x1 HD Prekidač Razdjelnik 4K 1080P 3D HDR HDCP za PS3 PS4 i Xbox HDTV BOX

22.76 kn 15.68 kn

  • Oznake: hdmi 14 spdif, hdmi kabel 4k haaks, 4k projektor 3, priključak hdmi hd15, mali hdmi razdjelnik, prekidač vgato hdmi, prekidač ac nintendo, projektor hdmi 2, prekidač bauseus hdmi, prekidač rs485 hdmi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a16589

Opis

4K HDMI-kompatibilnu Preklopnik 2 Porta Dvosmjerno 1x2/2x1 HD Prekidač Razdjelnik 4K 1080P 3D HDR HDCP za PS3 PS4 i Xbox HDTV BOX

2 x 1 / 1 x 2 Двунаправленных HDMI kompatibilnih prekidača

1. Na vrhu nalazi se gumb prekidača i dva led indikatora.Gumb zapravo omogućava vam da odaberete jedan od dva načina: prenose li signal sa jednog uređaja na drugi dva ili obrnuto.To znači da je ovaj prekidač je dvosmjerno, budući da je signal kompatibilan s HDMI, može ići u bilo kojem smjeru.

2. Prvi primjer je vrlo tipičan za HDMI kompatibilnih разветвителей: vi priključite jedan izvor video (laptop, televizor, DVD player), i signal se dijeli i prenosi se na 2 različita uređaja (najčešće tv).

3. Drugi primjer je drugačiji: dva uređaja (na primjer, DVD playeri i konzole) se povezuju na prekidač, i signal se šalje na jedan televizor.To znači da ne morate mijenjati kabele, ako želite priključiti drugi uređaj.Nakon gledanja filma na DVD player možete jednostavno prebaciti na igranje video igara.

Prijenos signala na velike udaljenosti

1. Preklopnik, kompatibilan sa HDMI Dužina ulaznog i izlaznog kabela može doći do 5 metara.Čak i kada se takav dužini kablova ne javlja, nema problema s gubitkom signala ili prijenosa podataka.Kablovi uvijek podržavaju visoku propusnost - 3,4 Gbit/s.

2. Maksimalna radna struja je 15 ma, a HDMI preklopnik V1.4 odgovara svim specifikacijama, kompatibilan s HDMI

V1.0, V1.1, V1.2, V1.3, V1.4.

3. Ne morate brinuti o vizualne i zvučne karakteristike, višestruki hdmi-kompatibilnu preklopnik omogućava prijenos signala bez gubitaka, kako audio tako i video.

Uživajte u najpovoljnijim luksuzan video i audio

1. Zahvaljujući HDMI kompatibilnim iskoriste on podržava sve vrste видеоформатов, kao što su 3D 1080p, rezolucija 2K 4K x, kao i HD audio.

2. HDMI-kompatibilnu prekidač ima širok spektar primjene.Switcher radi sa svim uređajima s lukom, kompatibilan s HDMI, kao što su računala, prijenosna RAČUNALA, igraće konzole, XBox 360, Xbox One, PS3 PS4, projektore, televizijske prijemnike, tv i još mnogo toga.

3. U većini slučajeva hdmi kompatibilne razvodnici se koriste u trgovinama elektronike, velikih trgovačkih centara, koncertnim dvoranama ili klubovima.Međutim, HDMI kompatibilne razvodnici mogu biti vrlo korisne za kućnu upotrebu, pogotovo ako imate više uređaja.

Jednostavnost korištenja

1. Većina uređaja u ovoj kategoriji nije osobito male, ali naše stvarno izdvaja od vladara while. u stvari, to je maleni kvadratni predmet, koji se lako uklapa u dlanu i doslovno ne zauzima prostor.

2. Sve u tom prekidaču emitira jednostavnost.Čak ni vrlo obrazovan korisnik može postaviti ga za par minuta.

3. HDMI-kompatibilnu switch hub podržava plug and play.Vanjsko napajanje nije potrebno povezivanje obavlja se samo na rada, kompatibilan sa HDMI.

4. (Većina gaming uređaja s sučelje, kompatibilne s HDMI, priključen na vanjsko napajanje, izlaz sučelje kompatibilno s HDMI, imati će električna struja).

5. Ako HDMI-kompatibilnu prekidač ne radi, molimo vas, provjerite je li vaš uređaj i da li je korištenje kabela žice zahtjevima standardnog žice pri vanjskom prehrani.

Paket uključuje:

1 x HDMI-kompatibilni adapter 2 u 1 out (ne uključuje ostali pribor)

Naši

Anonymous

Odlično, ja sam odabrala grupiranje naloga sa dostavom kliknite prosljeđivanje i vrlo sretna. Vrlo brza isporuka. Razdjelnik radi savršeno.

Anonymous

puno Vam hvala

Anonymous

Delim, izbačen iz grafičke kartice za podjelu između zaslona računala i projektora bez potrebe za stalnim odvojiti, tipka radi dobro.

Dodaj recenziju

Više informacija

Primjena Računalo, Mediji, Monitor, projektor, Tv, Tv kutija
Lice HDMI-Совместимость1.4
Spol Žena-Žena
Zaštita Nezaštićenih
Vanjski promjer HDMI-compatible 2 in 1 adapter
Pakiranje Nema
Spojnica B HDMI-kompatibilnu
Naziv ОллиМуры
Vrsta Kabeli, u skladu s HDMI
Paket Komplet 1
Spojnica A HDMI-kompatibilnu
Certifikacija Nema
SDA DZWP0804
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela 2 u 1 hdmi izlaz-kompatibilni adapter