Slimming Магнитотерапевтический Narukvica Za Muškarce Žene Artritis Bol Reljef Energija Zdravlje Биотерапия Narukvice Mršavljenje Tablete Za Spavanje

11.63 kn 5.85 kn

  • Oznake: najbolje ocijenjeno tablete za mršavljenje, magnetska terapija kaciga, narukvica magnetna boli stup, t-shirt bio, zdrava prehrana za muškarce, duhovna terapija браслетная, naprava žene mačke, piercing l bios, europska zdravstvena skrb, količinu energije
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a170439

Opis

[xlmodel]-[dobra]-[53778]

[xlmodel]-[dobra]-[53778] Toplom rasprodaja

[xlmodel]-[custom]-[53775] Opis proizvoda

Slimming Магнитотерапевтический Narukvica Za Muškarce Žene Artritis Bol Reljef Energija Zdravlje Биотерапия Narukvice Mršavljenje Tablete Za Spavanje

Lice:

Molimo, imajte na umu: ostali pribor set ne uključuje.

100% potpuno novu kvalitetu

Specifikacija: veličina lopte 6 mm, dužina 23,5 mm

Materijal: crna žučni kamen, kamen, zlatne perle

Energija: 2000-3500 iona

Boja: srebrna 6-kutni dio cijele boja zrna, cilindrični cilindrični 8 mm

Opseg: svi ljudi

Lice:

1. Narukvica može potaknuti metabolizam i cirkulaciju krvi, promicati brzu i zdravog mršavljenja

2. Smanjite umor i napetost, čime se poboljšava sposobnost za obavljanje vježbe na najvišoj razini, smanjuje napetost mišića i poboljšava fleksibilnost - sprječava ozljede.

3. Učinak mršavljenja od vježbi više super!Koristeći микромагнитные vala, Fit Plus može zagrijati vaše stanice, čime se brže расплавляя masne stanice!

4. Sastoji se od 4 snažan terapijski minerala, uključujući njemačke, magnet, infracrveni i negativne ionske tablete koje mogu poboljšati vaše raspoloženje i zdravlje.

5. Ovaj kreativni narukvica se može nositi sa sobom gdje god idete.To je dobra dekoracija za nošenje oko zgloba, šarmantan i elegantan.Pogodan za svakodnevnu uporabu, zabave, plesne zabave, vjenčanja i drugih događaja.Odličan poklon za zaljubljene, obitelji i prijatelja

Napomena: Ne perite u vodi kako bi se spriječilo izlaganje suncu.

Upućivanje uključuje:

1 * Narukvica za mršavljenje s magnetskom terapijom

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografije proizvoda

[xlmodel]-[custom]-[53776] Nakon prodaje

Problema?

Možete pratiti sljedećoj proces, da nas kontaktirate.Postoji razlika u vremenskim zonama, ali mi ćemo se potruditi da brzo odgovoriti na vaša pitanja:

Za Dropshipping

Mi možemo podržati uslugu direktne isporuke i poslati robu svoj klijenta, bez ikakve priznanice, fakture i promotivne ponude unutar pakiranja. ;

Cijeli proizvod će biti stalno na lageru, možemo obraditi više od 10.000 narudžbi na dan, i mi ćemo poslati narudžbe u roku od 24 sata nakon uplate.

Mi podržavamo isporuku i veliko prodaju cvs datoteka

Kako kupiti

1. Molimo, kliknite pogledaj moj dućan ili pogledajte moj najprodavaniji proizvod da biste dobili više proizvoda koje želite, uz pomoć kolica.

U gornjem desnom kutu web-stranice:

Dodaj u košaricu Nastavi kupovinu -Pogledaj košaricu -Provjerite sve proizvode -Kupi odmah

2. Mi smo profesionalni prodavatelj A-cipele.com.hr, podržavamo prilagođene proizvode u skladu s vašim zahtjevima.

Dostava

Organiziramo dostavu za vas u roku od 24 sata nakon uplate, osim blagdanskih dana.

Mi smo uvijek šaljemo robu na adresu koju ste naveli nas na A-cipele.com.hr, kako bi se osigurala sigurnost proizvoda.Ako ste promijenili adresu ili želite da smo poslali robu na drugu adresu, molimo promijenite ga na novu adresu, kada nam platiti preko A-cipele.com.hr, inače ne možemo preuzeti odgovornost, ako upućivanje će biti izgubljeni.

Primitak vaše narudžbe - Čeka plaćanje poslanih A-cipele.com.hr - Pakiranje vašeg naloga na našem skladištu - Transport na stanici za prijenos - Čeka obradu vozila za poruke Poslane vama, poslani su u lokalni poštanski ured - Doći do grada - Proći običaje - Doveo u zemlju odredišta

Uplate

Primamo kreditne kartice, Boleto Qiwi novčanik, Alipay, Master Card, Webmoney, Paypal, Escrow i tako dalje. (Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW) Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi plaćanja, molimo vas da nas kontaktirate preko poruka A-cipele.com.hr.

Uvozne carine

U slučaju ako uz isporuku treba da plati bilo kakvu naknadu, vi ste odgovorni za pokrivanje tih troškova, a to može dovesti do kašnjenja u rasporedu dostave, i možda ćete morati pokupiti robu na carini.

Uvjeti korištenja

Klađenje na ovaj proizvod, Kupac se slaže sa svim odredbama i uvjetima navedenim u ovom popisu. molimo vas, budite sigurni da pročitate i složite se sa svim odredbama i uvjetima A-cipele.com.hr prije početka trgovanja.

Sve slike su samo za ilustraciju, i da boje mogu se malo razlikovati.

Naš dućan poštuje sva pravila i pravila A-cipele.com.hr.

Pravila povrata

Naš dućan poštuje sva pravila i pravila A-cipele.com.hr.

Da vratite proizvod, morate nas kontaktirati i fotografirati svoj proizvod, da se jasno vidi bilo kakvu štetu ili neobične aspekte ga.

Odobren povrat će biti testirani na dolasku.Proizvod mora biti vraćen u originalnom stanju, sa svim originalnim pakiranjem.

Sve troškove prijevoza i prijenosa su bespovratna,

Troškove povratne isporuke snosi kupac.Mi покроем troškove prilikom slanja rezervnih/obnovljena robe.

U roku od 7 dana nakon primitka vaših proizvoda nudimo besplatne 7-dnevna razmjena/zamijeniti samo u slučaju, ako proizvođač otkrije greške u vašim proizvodima.

Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade su samo dobili originalni teret sa svim protivnicima i priborom.Ili možete odabrati zamjenu.

Povratne informacije i Kontaktirajte nas

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

NETO TEŽINA 1 kom.
Materijal crna žučni kamen, Kamen, zlatne perle
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Magnetsko Prsten Za Nožnim Prstima
Broj modela STL9420
energija 2000-3500 iona
Specifikacija bead size 6MM, length 23.5mm
Tip elementa Kreme za mršavljenje
Boja srebro 6-kutna proizvod, boja okruglog zrna, cilindrični cilindrični 8 MM
Pakiranje 1 * Narukvica za mršavljenje s magnetskom terapijom
Broj komada Jedna mjerna jedinica