Nova Mini-бритвенная Prijenosni električni aparat za brijanje USB Punjiva električni aparat za brijanje Lica Bežični Aparat Wet Suha Bezbolan Бритвенная Stroj

134.59 kn 99.62 kn

  • Oznake: električni aparat za brijanje usb
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a171162

Opis

1. Precizno i bezbolno brijanje.Broj okretaja motora dosegne 6600 o / min, što je dva puta više nego kod электробритв, a brijanje je precizan i siguran.Čak i pri niskim snaga brzine motora može stabilizirati, učinkovito sprječava zastoj brade u бритве i pružajući bezbolno brijanje.

2. Širok spektar primjene.Brijanje, uklanjanje dlaka na nogama, u aksilarne впадинах, na grudi, na tijelu i sl. Mogu se izvršiti u jedan stroj, Za njegu muškaraca i žena Kuće potrebna je samo jedna mini prijenosni električni aparat za brijanje.

3. Mokro i suho korištenje i nisku razinu buke.On je otporan na vodu po IPX7 standardu i podržava potpunu pranje tijela.Otporni na vodu kad ustane, nikad ne brinite o bakterijske ostacima, suha i vlažna dvostruke namjene, sterilna i гигиеничная. микровибрационный басовый motor, kontinuirana snaga, velike brzine i niske razine buke.

4. Ručni aparat za brijanje.Malih dimenzija, lako možete ga staviti u džep traperica i ponijeti sa sobom.Aluminijsko kućište, izdržljiv i udoban.Pogodan za putovanje zrakoplovom, poslovna putovanja, ured, automobil, u pokretu, kampiranje i mnogo drugog.

5. Brzo punjenje. brzo punjenje za 30 minuta, može se koristiti više od 6 sati, 60 dana duže upotrebe.Koristeći sučelje USB punjenje je zgodan, i računalo, laptop, mobilni izvor energije i sl. se može puniti.

Sadržaj paketa: razor * 1 kabel za prijenos podataka * 1, četka za čišćenje * 1, bag za pohranu * 1, upute * 1, pakiranje kutija * 1

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naši

Anonymous

Proizvod blizu nije ima istu učinkovitost rezanja, koju on pokazuje u svojim oglasima. Kupio 02 i požalio da ih je kupio. Oznaka za kupovinu: smeće!

Anonymous

vrlo mali, ali je sasvim dobar kao sekundarne razor

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Električni aparat za brijanje
Veličina 46*65mm
Spol Muški
Funkcija Mokro brijanje, Suho brijanje, Pranje noževa pod vodom, Brzo punjenje
Materijal oštrice Od Nehrđajućeg Čelika
Vrijeme korištenja 60 minuta
Napon Global Universal(100-240V)
Tip mlaznice Glava za trimer
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta aparata Mreže
Vrijeme punjenja 2H
Certifikacija CE
Način pranja Pranje cijelog tijela
Lice Single blade
Vrsta hrane Punjiva
Naziv jegulja
Korištenje Lice
Broj mlaznica 1 - 2 kom.
S обрезным uređaja DA
Materijal ABS