Žene Muškarci Aloha Poklopac Novom Morskom Aloha Cvijet Šešir Plaža Hip-Hop Kapu Kamiondžija Mreže Cool Kape Kapa Za Muškarce Žene

78.67 kn 34.60 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a18051

Opis

INFORMACIJE O PROIZVODU

Naziv stila: nema boli, nema pojačanja Nadvoji kapa Materijal: poliester + najlon (poliester pjena sprijeda, najlon sa strane i straga) Veličine opseg: 56-60 cm (razlika je u 1-3 cm)

SLIKE PROIZVODA

PAŽNJA

1. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.Molimo za razumijevanje.Pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti. 2. Stilovi pletenje imaju veliku fleksibilnost, razlika u veličini će biti malo veliki, molimo vas, pišite bi pažljivo. 3. Molim vas, dopustite razlike u dimenzijama zbog ručnog mjerenja 4. Molimo, imajte na umu razliku u težini zbog različitih dijelova.

Dostava

Obično koristimo običnu malu parcelu pošte Kine ili e-mail paket, i to traje oko 60 dana.Ako želite uštedjeti manje vremena, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate, možemo zadržati vrijeme dostave u roku od 10 dana kroz express.Dakle, molimo vas, javite nam ako želite iskoristiti express kurir i dodati dodatnu naknadu za ovaj iznos.

PLAĆANJE ELEMENT

Samo budite sigurni, da nam platiti preko A-cipele.com.hr Escrow putem kreditne kartice, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union i bankovne transfere Molimo, imajte na umu: uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo provjerite običaje svoje zemlje, kako bi se utvrdilo da li će ovi dodatni troškovi isplaćeni prije početka trgovanja / kupnje.

Naši

Ako ste zadovoljni našom uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i komentare s ocjenom od 5 zvjezdica, koji su vrlo važni za uspjeh našeg poslovanja.Mi ćemo vam vrlo zahvalan.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Veličina Kape Jedna veličina
Modni Element Aloha pisma odmor na moru
Spol Unisex
Tip remena Podesivi
Prozračnosti vrh Prozračni
Tip slike S printevima
Izrada logotipa Obrt za termalni Ispis
LOGO Havajski cvijet Aloha
Применимый sezone Ljeto
Tip elementa Kape
Veličina For 55-58cm head
Naziv odjela Odrasla osoba
pogodan za glavu 52-55 cm za normalnu djecu
Suprotno zatvaranje Podesiva plastični gumb
Datum izdavanja Zima 2021
Stil Casual cipele
Lice Zaštita od sunca
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Polyester
pogodan za glavu 55-58 cm za normalne odrasle
Sezone Proljeće Ljeto Jesen
Korisna scena Casual cipele
Broj ploča 5 traka
Neto težina 55 g/kom.
Glavni tkanina 100% polyester