Jednostavan Slatka Vodootporan Višebojne Sjaj Vanjski Napuhavanje Stolica Confettis Sjaj Napuhavanje Kola Kauč Дропшиппинг

283.76 kn 195.77 kn

  • Oznake: napuhavanje stolica, tanke jastučiće za stolice, lijeni stolica, refluksna jastuk za odrasle, jastuk za radne stolice, vodilice za sjedala od ratana
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a182905

Opis

Prezados clientes brasileiros,

por favor,

tomem cuidado para não escolher ao máximo o método de logística personalizado pelo vendedor,

pois os correios do seu país cobrarão uma taxa adicional de cerca de R$ 15,00 após o pacote chegar aos correios nacionais.

Você pode escolher A-cipele.com.hr ou Cainiao Logistika Vodootporan Višebojne Sjaj Vanjski Napuhavanje Stolica Confettis Sjaj Napuhavanje Kola Kauč Izravna Dostava Opis:

Karakteristike:

Napuhavanje stolica: To je trenutak napuhavanje, stolica, koji se može koristiti na bilo kojem mjestu sa šarenim izbije iz holografske folije!Ovaj veličanstveni, blistavi napuhivanje stolica može sklopiti u bilo kojem mjestu i lako odustati do manje veličine za putovanja.

Neobično zgodan udobnost i elegantan odmor s tim nevjerojatno jednostavan za korištenje održavanje fotelje.Раздуйте stolicu do 42 inča, a zatim ga staviti na bilo koje mjesto za povećanje посадочное mjesto, i udaljite ga od sebe, kad to vam ne treba!

Naširoko se koristi: isti zgodan kao vreća za grah, ali dovoljno čvrsta da se lako primiti 250-килограммового čovjeka!Vrlo pogodan za prostore na otvorenom, u hostelu, dnevni boravak i gotovo bilo kojeg mjesta gdje su potrebne brze i udobne stolice.

Jednostavnost skladištenja: Njegov svestran, robustan dizajn čini ga pogodnim za postavljanje dodatnih sjedala u bilo kojem mjestu, a napuhavanja i instalirati ga vrlo lako.Osim toga, možete ga lako povući za jednostavnu pohranu na bilo kojem mjestu, a njegove kompaktne dimenzije omogućuju pohranu nekoliko komada u jednoj ladici!

Možete sjediti gdje hoćete: on je izrađen od izdržljivog PVC s pojačanim šavovima, što ga čini tvrdim ili mekim po vašoj želji.Blow ga i sjedite u prostoriji u domu, obiteljska igraonici i podrumu.Očistite ga i opustite se u kampu, na igralištu, na plaži ili na bazenu.

OBAVIJEST:

Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt

Molim vas, dopustite odstupanje na 1-3 cm, zbog ručno mjerenje

Opis:

Materijal: pvc

Boja: plava, ljubičasta, zlatna, srebrna

Dimenzije (približno): 100*100*80 cm (nakon pumpanje)

Paket uključuje:

1x Stolica

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Lice Memorija
Težina /
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv МУНБИФФИ
Vrsta Jastuk sjedala/Jastuk naslona, marširati stolica
Boja Plava, Ljubičasta, Zlato, Srebro
Broj modela doggy style kreveta
Punjenje Drugo
B Poklon za Valentinovo
A Za dnevni boravak i spavaće sobe
Materijal Drugo, PVC