Tepisi u Europskom Stilu za Dnevni boravak, Klasicni Dekor za Spavaću sobu, Tepih, Veliki Okrugli Tepisi, Protuklizni Stolica, Tepih za pod, Tepih za Dnevni boravak

216.58 kn 99.62 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a448680

Opis

Bok!dobrodošli u moj dućan!

Kvaliteta prvo, najbolju uslugu.Klijenti - naši prijatelji.

Karakteristike proizvoda: upija vodu i ulje, mekana i udobna, izdržljiva i нескользящий

Područje primjene: kuhinja, veranda, terasa, spavaća soba, kupatilo i sl.

Možete prilagoditi ga slobodno, javite nam se na željenu veličinu, i mi ćemo vam cijenu ponude.

OBAVIJEST:

1. O kromatske aberacije

Fotografije proizvoda su učinili profesionalnim fotografima i kasnije se podešavaju kako bi se povećala odgovarati stvarnom proizvodu.Međutim, zbog rasvjete, odbijanje prikaza i osobnog uvida boje može biti određena razlika u boji između stvarnog objekta i stvarnog objekta.To nije problem u kvalitetu proizvoda.Molimo pogledajte stvarni proizvod.

2. O nabor

Kako bi se spriječilo povrat velikih parcela zbog kvara na carinjenje, velike parcele potrebno je dodati i slati u vakuumu, a pri otvaranju će se nabora.Nakon vađenja pričekajte dok se tepih će se oporaviti.Nabori se s vremenom će nestati, a također mogu biti uklonjene глажкой.Nadam se da razumijete.

3. O veličini

Molimo, imajte na umu razliku u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

4. O direktnoj prodaji

Imamo vlastiti tepih tvornica.Podržava дропшиппинг.Podrška za veleprodaje.Cijena ima prednost.Čekam priliku raditi s vama!

O USLUZI

Podrška za veleprodaje.Ako je broj velik, možete se obratiti službi za podršku korisnicima da biste odabrali više unosan za vas način transporta i vi ste u mogućnosti dobiti bolje cijene unutar prihvatljivog raspona.

Podrška Дропшиппинг.Mogli smo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite.

Molimo, kontaktirajte nas prvo, ako niste zadovoljni proizvodom, kada primite, mi ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje, prije nego što ostavite bilo kakve izjave ili spor, hvala vam na razumijevanju!

Kliknite "Pretplatite se" u trgovini.Akcije trgovine neće biti izgubljen.Postanite pretplatnik trgovine primati brojne kupone i razne promocije.Kupujte proizvode i dobiti će priliku dobiti besplatne darove od trgovine!

O SLANJU

Vaš prostor se obično kreće u roku od 24 sata, i obećavamo da pošiljka će biti poslana u roku od 5 radnih dana.Ako se tijekom rada platforme generira veliki broj naloga, to može dovesti do daljnjeg odgađanja.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da se pravovremeno obratite se službi za korisničku podršku.

Točnu adresu.Šaljemo samo potvrdio adresu narudžbe, molimo pobrinite se da je vaša adresa mora se podudarati s adresom primatelja.

Provjerite metoda logistike u vrijeme kupovine.Kada kupujete proizvod, molimo odaberite odgovarajući način logistike u skladu s vašim potrebama.

O SATU USLUGA

Beijing vrijeme : 9:00-12:00 \ 14:00-18:00

Moskva vrijeme : 4:00-7:00 \ 9:00-13:00

New Йоркское vrijeme : 20:00-23:00 \ 1:00-5:00

Vrijeme u londonu : 3:00-6:00 \ 8:00-12:00

Naši

Anonymous

Tepih na podu je vrlo lijep, on se ne deformira, dok po veličini samo uklapa u klavir

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Europski stil
Tip slike Geometrijski
Načini prodaje podrška дропшиппинг
Mjerodavni prostor dnevni boravak, Spavaća soba
Korisna scena Početna
Način čišćenja Ručno pranje
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela tepih
Inženjering Stroj Je Izrađen
Mjesto dnevni boravak
Oblik Cijele
Stil pranja Ručno pranje, Ručni Stroj Za Pranje Rublja
Materijal Poliester (poliesterska vlakna)
Korištenje Početna, Hotel, Spavaća soba, Na ulici, Dekorativni, Kupaonica, Komercijalni
Obrt Motorno tkanja
Dizajn Wilton