Klasični torbica za telefon s кассетной trakom za Xiaomi Mi 8 9 10 T 9SE Note 10 Lite A1 A3 Redmi 7 8 9 9i 9T 10 A 10 C K20 S2 Pro

34.89 kn 16.04 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a202663

Opis

Prijatelji iz Rusije pri kupnji, molimo vas, navedite svoje ime i prezime, hvala

Plaćanje

Mi smo utvrdili da je pri kupnji 2 dobiti popust od 5%, a pri kupnji 5 dobiti popust od 7% na sve naše proizvode, molimo vas da ne propustite!

Budite sigurni da ste popunili sve detaljne informacije, kao što je kontakt osoba, adresa, poštanski broj i broj telefona, prilikom popunjavanja podataka o kupcu.

Napomena o isporuci: (Kina-Pošte obični mali paket plus) (Yanwen Economic Air Mail) dostava širom svijeta traje 15-35 dana.Ako ste upoznati stresno sezone kupovine, rok isporuke će biti odgođena za oko 10-25 dana. 1. Poslat ćemo vam robu u roku od 3 radna dana nakon potvrde punu isplatu (osim praznikom) ako plaćanje nije dostupan, vaš nalog će biti zatvoren automatski. 2. Osim toga, kupac mora snositi sve poreze i/ili naknadu, naplaćuju se po njegovom zemljom.I roba bit će označene kao "dar" ili "uzorak" za vaš lak za carinjenje i manjih troškova. (ako želite objaviti proizvod pod drugim naziv proizvoda ili odrediti vrijednost za narudžbu, molimo vas da nas o tome obavijestite kada napravite rezervaciju.)

Povrat sredstava 1. Ako ne dobijete paket u roku od 60 dana, mi ćemo vam vratiti novac. 2. Mi ćemo povrat novca za robu vraćena u roku od 7 dana od njihova primitka, iz bilo kojeg razloga.Puni povrat će se izvršiti, ako je roba će biti vraćena u svoje prvobitno stanje i neće utjecati na preprodaju 3. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u izvornom stanju, uključujući i kutiju i pribor.Napravio muškarcima grešaka nije zajamčena, kao što su kvar, ogrebotine i tako dalje.

Povratne informacije 1.Vaše mišljenje je stvarno važno za nas, molimo vas da odvojite nekoliko sekundi, ostaviti odličan savjet, ako ste zadovoljni našim proizvodom ili uslugom, puno vam hvala!! 2. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativni ili neutralni ukupno (1-3 zvjezdice).Mi ćemo raditi s vama, riješiti bilo koji problem.Hvala vam na razumijevanju.

E-pošta

Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 24 sata.Ako niste dobili naš odgovor, molim vas, ponovo pošaljite svoj e-mail, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Klasični Stari Kasetofon Silikonska Torbica Za telefon Xiaomi Mi 9T 10T 8 9 Napomena 10 Lite F1 Redmi 7A 8A 9A 9C 9T 10A 10C K20 S2 5 6 Pro, Crna Mekana Torbica, Torbica Funda

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Karakteristike Нескользящий, Bežično punjenje, mala težina, Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina, Prašinu, Vodootporan, Mat/Антибликовый, Моющийся
Kompatibilan Brand XIAOMI
Kompatibilan Redmi 9A Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 9T Pro
Kompatibilan Redmi 10A Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 10T Pro
Дропшиппинг/Whoelsale Podrška
Kompatibilan Redmi 9 Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 9T
Dostava Besplatna dostava
Kompatibilan Redmi 8 Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 9
Kvaliteta Službeni naziv je 100% potpuno novi visoke kvalitete
Kompatibilan Redmi 7 Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 8
Kompatibilan Redmi 10C Torbica za telefon Torbica za Redmi Note 5 Pro
Vrsta Potpunu pokrivenost
Kompatibilan Redmi 7A Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 8 Lite
Kompatibilan Xiaomi Redmi Torbica Za telefon Xiaomi Redmi Fashion Cover
Kompatibilan Redmi 8A Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 9SE
Naziv НАДЖОДЗЕ
Kompatibilan Redmi 9C Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 9 Lite
Kompatibilan Redmi Note 9T Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi F1
Kompatibilan Redmi 9T Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi Note 10 Lite
Materijal Službeni Crni Silikon Soft TPU
Boja Mekana Silikonska crna Kapa
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Kompatibilan Redmi 10 Torbica za telefon Torbica za Xiaomi Mi 10T
Kompatibilan Redmi S2 Torbica za telefon Torbica za Redmi Note 6 Pro
Dizajn Monokromatski, Crtani film, Lijep, Tkanina, Geometrijski, Cvjetni, Citate i Poruke, Anime, LOGO, Ljubimac