24шт Ružičasti Dijamanti Nositi Dugi Odlomak Modni Manikura Krpa Iznad Nokte Uštedjeti Vrijeme Nosive Nokte Krpa TY

23.77 kn 18.06 kn

  • Oznake: najduži nadzemni nokte, vrhovi noktiju daimi, hlače tai, гропил nadzemni nokte, pokloni za dan djeteta dječji sat, 1 ps nail art, lijepa noktiju dizajn, стразовые roze nokte, duge smeđe прижимные nokte, vrh фальцевого noktiju
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a208558

Opis

Opis:

Karakteristike:

1. Stezaljke na vrhovima noktiju izrađeni od akrila.On nije toksičan, bez mirisa, ne nanose štetu vašoj ruci.Osim toga, visoko kvalitetne akrilne čini otpremnice noktiju trajnim i дышащим.

2. Duge nokte za lijes su veličine 24 kom. nadzemni nokte sa kutijom nude različite veličine s besplatnim naljepnica za nokte.Možete odabrati najprikladnije nokat u skladu s veličinom vašeg nokta pokrivenost.

3. Prirodne iznad duge nokte jednostavan za korištenje.Očistite nokte, a zatim odaberite željenu veličinu noktiju, nanesite naljepnicu s ljepilom za nokte, a zatim pritisnite i držite 20 sekundi.Ako ste pažljivi, uzimajući ga kasnije, nadzemni nokti će biti moguće preraditi.

4. Dekoracija noktiju s punim obložena je idealan za vjenčanja, maturalne večeri, sastanke, Noć vještica, Božić, Dan Valenti, poklone, organizirat natjecanje i svakodnevnom životu.Savršen poklon za svoje supruge, djevojke, majke i sestre.

5. Prilikom skidanja noktiju samo ga potopiti u toplu vodu na nekoliko minuta, možete lako skinuti ga sa strane nokta.Molimo, imajte na umu da je stvarna boja može se neznatno razlikovati od online-slike zbog postavki boje monitora.

OBAVIJEST:

Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt

Molim vas, dopustite odstupanje na 1-3 cm, zbog ručno mjerenje

Opis:

1.Name : Nadzemni nokte.

2. Kako pravilno obrisati nokte?

Ljepilo može dugo čekati dok on će spadati u sebi, i često namakanje u vrućoj vodi može ubrzati отваливание. Brisanje pomoću ljepila ili tekućine za skidanje noktiju - najbrži način da ga uklonite: nanesite nekoliko krugova na periferiji gljiva, pustite da tekućina prodre u nokat, a zatim lagano otvorite ga.

3. Kako koristiti:

KORAK 1 Отполируйте nokte uz pomoć протирочной trake

Korak 2C Obrišite površinu nokta alkohol vunom;

KORAK 3 Odaberite odgovarajuću veličinu желейного ljepilo za ljepljenje na nokat ili nanesite ljepilo na nokat;

KORAK 4 Stavite komad odgovarajuće veličine nokta na nokat i pritisnite u roku od 15 sekundi (kraj s brojevima na unutarnjoj strani komadić nokta okrenut кончикам prstiju).

Paket uključuje:

1 set x Nadzemni nokte

Naši

Anonymous

previše je lijepa

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Puna Vrhovima Noktiju
Broj modela 305877
Materijal smola
Veličina normal
Broj 24 kom.
Naziv ЯДОРНОС
Dužina noktiju Srednje dužine
Primjena Prst
Podrijetlo Kontinentalna Kina