Proizveden na red label za šivanje, brazde, Običaj etikete s odjeće - Etikete s nazivom tkiva, logotip ili tekst, Pamučna traka, Individualni dizajn (MD3035)

109.30 kn

  • Oznake: set set pribora za šivanje alata, traka венчика, parne oznake, ogrlica sa logom ysl, potrepštine za zabave, osu, carina gmc, auto oprema byu, tirkizna božićno traka, pisač za ispis cijena oznake, nesigurnim hlače
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a234217

Opis

♥ Običaj prečac Pamučne trake ♥ ♥♥♥ Ukupna veličina naljepnice na glavnoj slici: 30 mm x (30 mm + 20 mm) Ukupna veličina naljepnice = širina pamučne trake x (veličina dizajn + veličinu šivanje) ♥♥♥ Ove marke naljepnice za odjeću, tiskane na хлопчатобумажном zoni, meko, ali dovoljno snažan; oni ne blijede i ne brišu, možete ih oprati i osušiti u automobilu. 100% organski pamuk, oni odgovaraju standardu CPSIA i idealne su za dječje odjeće. ♥♥♥ Prilikom narudžbe, molimo, navedite: 1. ostavite ime koje želite ispisati, ili bilo koji vaš tekst u rubrici "Napomene"; Ako imate sliku, možete ga staviti na razgovor 2. Odaberite broj željenog fonta (zadnja slika) ili ne odabrati (koristite font, prikazan na početnom foto) Mi napravimo dizajn etikete na temelju informacija koje ste nam dostavili.I od vas traži da potvrdite da ovaj dizajn - to je nešto što se u konačnici želite. ♥♥♥ Možemo ispisati vaš logo, umjetničko djelo ili prilagođeni tekst.Ako imate sliku, možete ga staviti na razgovor; jpg i png formi - rezolucije najmanje 300 dpi. Ako vam je potrebna veličinu ili broj naljepnica, koje se ne mogu prikazati, jednostavno, pošaljite mi poruku ili zahtjev za pojedinačni nalog, ja ću razuman prijedlog.Naš materijal za šivanje naljepnica - 100% pamuk, samo sa bijelom pozadinom, i on nije bio odsječen.Cijena naljepnice ovisi o veličini etikete.Ako je veličina naljepnice razlikuje od uzorka, cijena će biti drugačiji (molimo vas kontaktirajte me za doradu nove cijene) ♥♥♥ Molim vas da me kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja!!!

Naši

Anonymous

Oni su došli vrlo brzo, za 10 dana. Prodavatelj u potpunosti prilagodio ih. On je vrlo brzo kontaktirao sa mnom. Dao sam mu sliku onoga što je on želio i napravio ih je isti. Ispis na obje strane etikete. Oni su u redu. Upravo ono što sam htjela. Oni dolaze u plastičnu kutiju. Ja sam kupio 50 бирок, a to je 54. Puno vam hvala. Preporučuje se 100%.

Anonymous

Sve je divno

Anonymous

To mi se sviđa! Vrlo dobre kvalitete i dobra je cijena koju preporučujem!!

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Tkanina
Tip proizvoda Naljepnice za odjeću
Inženjering GLUMCIMA
Korištenje Komad odjeće, Cipele, Torbe
Tip oznake Osnovne oznake
Naziv VJEČNI КВУН
Broj modela MD
Lice Ekološki prihvatljiv, Моющийся