Standardna zamjena uloška filtra s aktivnim ugljenom NSF za sustav pre-filtriranje ionizatora (QWI-005/007/009/011)

292.87 kn

  • Oznake: filter ulja sgmw, filter hyundai, keramički filter za vodu ионизирует, filter alkalne vode ionizatora, alkalna ионизированный filter za vodu, filter zraka oreck, filteri za vodu nsf, filter za vodu ozon, filter s aktivnim ugljenom nsf, filter nsf 802
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a271475

Opis

Opis proizvoda:

Ovaj preliminarni filtar obično u kombinaciji s našim ионизатором vode QWI-005/007/009/011 (opcija ovisno o lokalnom kvalitete vode); s prva dva полипропиленовыми filtrima i treći волоконным filter s aktivnim ugljenom (sve NSF stanard).filter s aktivnim ugljenom od vlakana od Fibredyne s brojem modela C-245, on se koristi za filtriranje preostali klor, organske spojeve, pesticida i teških metala itd.

Dva razloga koristite predfilter: 1. Garancija kvaliteta proizvedene vode; 2. Sprečavanje kristalizacije электролизной kamere.

Prednosti zamjene filtera:

1) Nacionalni fond sanitarne NSF / ANSI STANDARD 042 (PP i ugljeni filter) od Fibredyne s brojem modela C-245

2) To сбрасываемый (jednokratno) filter, naime, stavite cijeli filter (filter element i filtarski uložak).ali vrlo povoljno zamjenu, kada je vijek trajanja filtra je do kraja;

Napomena: Za zamjenu ugljenog filtra potrebno oko 6 mjeseci.Vijek trajanja filtra ovisi o kvaliteti vode i ukupnog prolazi kroz njega vode, tako da ponekad filter ćete možda morati zamijeniti prije vremena.

Važno

1. Obično obrađujemo vašu narudžbu u roku od sljedećih 12-48 sati nakon uplate, bit će bolje, ako ste provjerili svoj e-mail u tijekom tog vremena, ako imamo ostale tražene informacije od vas.

2. Ne možemo isporučiti robu u poštanski sandučić i ne možemo isporučiti bez vašeg kontakta i broj telefona.

3. Da biste bili sigurni da je telefon i adresa koje ste ostavili, istinite, mi ćemo isporučiti robu samo na adresu koju ste ostavili u sustavu A-cipele.com.hr.

4. Za kupce iz Brazila, molimo vas da nam svoj porezni broj (broj CNPJ ili broj CPF), inače nećemo biti u mogućnosti obraditi vašu narudžbu.

5. Za ruskog klijenta, molimo odaberite način dostave EMSas, druga prijevozna tvrtka ne može proći carinjenje.

Plaćanje

U danasnjem A-cipele.com.hr prihvaća Western Union, T/T, Escrow, moneybooker, kreditnu karticu; ako želite platiti na druge načine, molimo vas da nas kontaktirate da provjerite posebno;

Dostava

Pošiljka će biti organiziran u roku od 2 radna dana nakon potvrde plaćanja, pod uvjetom potvrde vaše podatke kupca i adresu isporuke.Molimo vas, unesite ispravan poštanski broj i važeći broj telefona, kako bi se izbjeglo kašnjenje isporuke.

1) Mi obično šaljemo putem DHL, FedEx, UPS ili EMS --- biramo najekonomičniji način među njima za vas.

2) Kupci iz sljedećih područja ili zemalja, molimo vas, provjerite kod nas troškovi dostave se posebno prije plaćanja (uključujući sve proizvode, sa free shipping), u suprotnom mi ne organiziramo slanje, čak i ako je isplata izvršena; Rusija, Bjelorusija, Ukrajina, Uzbekistan, Brazil, Južna Amerika, Afrika, Bliski Istok, i udaljenim zemljama ili regijama na web stranicama DHL / UPS;

3) Ako je kupac treba, za upućivanje je isporučen s određenim putem kurira ili na drugi express-način, molimo, kontaktirajte naš odjel prodaje, prilagoditi cijenu prije plaćanja.

4) Mala upućivanje u roku od 2,0 kg obično šalje poštom Kina/Hong kong/Singapura, kao što je navedeno ili obje strane.

5) Mi ne šaljemo na adrese APO/FPO, P. O. BOX.

6) Naknada za daljinski isključiti zonu, adrese navedene u udaljenim područjima na web stranicama DHL/UPS, naplaćuje se naknada u iznosu od 30 dolara. molimo, kontaktirajte naš odjel prodaje prije plaćanja.

7) O vremenu u putu (samo za referencu)

Način isporuke

Rok za isporuku (radni dani)

2-3

3-7

7-10

10-20

20-30

>30

UPS

Sigurno i brzo

30%

60%

10%

DHL

Brzo i niža tarifa

5%

80%

15%

FEDEX

Siguran i ekonomičan

5%

60%

35%

EMV

Siguran i niža tarifa

5%

30%

50%

15%

Avionom

Jeftino, ali Polako

3%

30%

60%

7%

Porez na uvoz

Mi nismo odgovorni za bilo KAKVE poreze na uvoz i carinske pristojbe ili carine kašnjenja.Ako upućivanje će biti vraćen nam je zbog odbijanja kupca da plati gore navedene naknade, mi NE ćemo poslati paket ponovno, sve dok kupac ne završi ove naknade i ne će snositi SVE troškove povrata i ponovne šaljete.Kupac može otkazati narudžbu ili zatražiti povrat sredstava na temelju gore navedenih razloga.

Mi ćemo učiniti sve što možemo kako bi našim kupcima da bi smanjili rizik od plaćanja poreza.Kao što pokazuje naše iskustvo, 90% može biti isporučena kupcu, bez plaćanja bilo kakvih poreza, kao što je pokazatelj robe kao uzorak ili poklon, ali još uvijek ćete otkriti da je cijena ispod standarda, čak i ako ste se odlučili za plaćanje carine!

Povrat i jamstvo

-Sva roba je dobro upakiran, potpuno nove, nikada korišten, ne popravi.

-Sve prodaje su konačne, ako se roba neće biti otkriven s defektom u roku od 7 dana od primitka robe.U tom slučaju, proizvod će biti zamijenjen ili novac će biti vraćen, po izboru prodavatelja.

-Kupac mora dati fotografije ili video isječke i druge dokaze prodavatelju, osim ako je roba će biti priznat kao neispravan.

- Nudimo jamstvo na 14 dana.Ako ustanovite da predmet ne odgovara opisu ili ne radi, molimo vas, navedite prodavatelj dokaze, mi ćemo povrat novca nakon primitka vraćene robe.Molimo, imajte na umu da se pri povratku ovog proizvoda naplaćuje se naknada za ponovno skladištenje u vrijednosti od 10%, i kupac je odgovoran za povrat poštanskih troškova.Molimo vas, shvatite da su i troškovi dostave i obrade na ovoj dražbi se ne vraća.To nije predmet rasprave.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Dio Vodenog Filtera
Jednokratno Lako se zamjenjuje
Promišljeni dizajn uštedite troškovi dostave
životni period filter 6000 L
Materijal premaz Kvaliteta hrane ABS
Podrijetlo Kontinentalna Kina
NSF standard od Fibredyne
Broj modela QY-NSFPF02