Xiaomi Mini Mačji Nokat U Obliku Grijače za Ruke USB Punjiva Električni Grijač za Ruke za Zimsku Upotrebu na Otvorenom Power Bank

136.17 kn 66.75 kn

  • Oznake: topliji za ruke u obliku mačje когтя usb
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a297004

Opis

Molimo vas, budite zapaženi :

Ovaj proizvod je proizvod, proizvedenim službeno ovlaštene podružnica Xiaomi, ali na njemu nema logo Xiaomi.Trgovine snosi punu odgovornost za sigurnost i kvalitetu ovog proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.

100% potpuno novi i kvalitetan

Karakteristike:

Lagan i prenosiv: Izrađena od plastičnog kućišta i kvalitetne baterije, vrlo je izdržljiv, kompaktan i moderan.On ima apsolutno odličnim тактильными osjećajima.Pogodno za unutarnju i vanjsku uporabu, lako se prenosi.

Svestrana 2 u 1: zahvaljujući ugrađenom tako i na bateriju kapaciteta 1200 mah/2400 mah i USB veze ovaj proizvod je ne samo električne грелкой za ruke, ali i punjivom baterijom za napajanje.On može puniti smartphone i tablete.

Dvije podesive temperature načina: Ova džep topliji za ruke sa 2 температурными načina (može brzo zagrijavanje jedne sekunde i odmah će vam toplinu.Odličan zimski pratilac, koji je uvijek greje vaše ruke!

Savršen poklon: najbolji dar ideja u hladnu zimu.Idealan je za obitelj i prijatelje, Božića, Nove godine ili zime, posebno kod pacijenata sa artritisom, kojima je potreban гипертермия.

Sigurnost: Optimizirano shema produžuje vijek trajanja džep grijače za ruke i pruža zaštitu od prekomjernog pražnjenja, strane prekomjerno, pregrijavanja i kratkog spoja.

Specifikacija:

Materijal: Plastika

Veličina: približno 8x7,5 cm/3,14x2,95 inča

Dodatne boje: Zelena/Ružičasta/Bijela

Dodatni kapacitet baterije: 1200/2400 mah (6-8 sati)

Količina: 1 komad

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Sadržaj pakiranja:

1xMini topliji za ruku (drugi pribor demonstracije na slici nije uključena u cijenu.)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Instalacija PRIJENOSNI
naziv proizvoda slatko topliji za ruke
Korištenje Kupaonica, Spavaća soba, vrt, dnevni boravak
Naziv XIAOMI
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal ABS
Certifikacija Nema
Tip električnog Grijača Aluminijski lim Radiant
Boja Zelena/ Ružičasta/ Bijela
baterija 1200/2400 mah
Snaga 800 W