Miallo Modni Kristalno Ukosnice-Češljevi za Kosu Srebrne Boje, Svadbeni Nakit za Kosu za Žene, Pribor, šlem Djeveruša Darove

43.63 kn 30.56 kn

  • Oznake: vjenčanje pribor u viktorijanskom stilu, kopče za kosu mooney, stezaljka za kosu pandža za kosu, stavite pribor za kosu, nakit za vjenčanje pribor, prsten za vjenčanje, teška šlem, ženska bobby pin za kosu u obliku vlasulja, vjenčanje zlatna bobby pin za kosu, ukrasi za kosu fiy
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a335159

Opis

Marka: Miallo

Stil: Moderan

Ručni rad: Da

Pakiranje: 1 kom/ opp Dobra sigurna ambalaža

Tip proizvoda: Svadba češalj/Vjenčanje pribor za kosu/Češalj za kosu

Materijal: cink legura, bakra, kristal

Odjel: Žene, Nevjesta djeverušama, Djevojke, Zvezda, Dama, Ženstveni

Prigode: Svadbene svečanosti, majčin Dan, college, Božić, Halloween, Valentinovo, Godišnjicu, Casual odjeća, maturalnu večer, Plažu vjenčanje trikove i bilo kakvu posebnu prigodu

Blagdanski pokloni: svadbene darove božićni poklon, poklon za majčin Dan, poklon za Halloween, poklon za Novu godinu, pokloni rodbini i prijateljima Molimo, imajte na umu: Dimenzije svih naših proizvoda izražene su ručno, moguća je pogreška od 1-2 cm, molimo za razumijevanje.Molimo vas, различайте bakar i žice, proizvodi Miallo koristi od bakra, dobre kvalitete, visoku fleksibilnost, otpornost na koroziju, bez hrđe.Cijena će biti skuplji.Molimo vas, provedite razlika između zračne legure i željezne legure.Proizvodi Miallo se koriste u materijalima od цинкового legure, cink legura siguran za zdravlje, нетоксичен, cijena će biti skuplji.Naši proizvodi su certificirani SGS i CNAS, što garantira kvalitetu.Ručni rad, ograničen broj, ako vam je potrebno više nego na zalihi, molimo vas, kontaktirajte nas, hvala.

Fotografije proizvoda:

Detaljne informacije o proizvodu foto:

1, Moderan kristalnu cvjetni dizajn

2. Kvalitetan kristal, koji ima slična razmišljanja kao dijamanti, optočena naglasiti vašu ljepotu

3-слойное izolacija oplata, zadržava sjaj u dugo vremena

Pridružite se grupi navijača miallo i dobiti više prijedloga primajte u mogućnosti primati darove za besplatno.

Otići u dućan miallo, отсканировав QR koda pomoću aplikacije Ali, i kliknite "Subscribe" da se pridruže grupi navijača miallo.Zatim idite na "Kanale". kliknite na poruku i pronađite poruku s prijedlogom da se kuponi su samo za fanove i ekskluzivne popuste.Također imate mogućnost da besplatno dobiti robu i poklone trgovine miallo.

Poklon kutija nije slobodan, ako je potrebno, molim vas kliknite na ovu sliku da biste je kupiti, hvala!

1. Ako naši proizvodi ste zadovoljni ili vam se sviđa, možete kliknuti na ikonu u obliku srca, dodati listu želja ili putem Facebook VK i druge socijalne programe podijeliti svoju sreću s prijateljima.Mi ćemo pokušati na neki način pružiti vam više popuste pri sljedećoj rezervaciji.

2. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.

Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim projektima i usluge.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim projektima i uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem s pomoću najbolju službu za korisnike.

Nadamo se da svatko može počiniti prekrasan shopping u mom dućanu!Da biste uspjeli, mi se oslanjamo na zadovoljstvo naših kupaca.Dakle, vaše povratne informacije su vrlo važne za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, puno vam hvala!

Ako niste zadovoljni narudžbom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Možemo raditi zajedno, za rješavanje bilo kakvih problema.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne (3 zvjezdice) ili negativan (1-2 zvjezdice) savjet.Mi ćemo pokušati riješiti ovaj problem, dati vam sretan raspoloženje za kupovinu.Hvala!

3. Nadamo se da ćete biti u mogućnosti dodati više slika u savjet.Podijelite svoju ljepotu i sreću s ljudima diljem svijeta.Hvala za vašu podršku.

Naši

Anonymous

Predivna

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Odjeća za kosu
Oblik\uzorak BILJKA
Veličina šešir Mladenke 8 cm x 6 cm
Vjenčanje Češalj Za Kosu Materijal Cink legura, bakar, CRYSTAL
Vrsta metala Cink legura, bakar
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Slučajevi Češljanje kose Svadbene svečanosti, Majčin dan, Večernja zabava, maturalnu večer, Božić
Blagdanski darovi Pokloni za Valentinovo, Obljetnica pokloni, Darove na maturalnu večer, Plaža vjenčanje pokloni
Boja vjenčanja pribor za kosu srebrna boja
ručni rad DA
Vrsta Češljevi za kosu
Odjel Žene, Mladenka, Bridesmaids, Djevojke, Zvijezda, Dama, Ženski
Broj modela HS-J5070
Stil MODERAN, Ультрамодные model
Spol Žene
Pakiranje Ukrasa Za Kosu 1 kom./opp Dobra sigurna ambalaža
Materijal CRYSTAL
Naziv Миалло