2 Para Umetaka AZLA SednaEarfit XELASTEC za slušalice TPE

166.08 kn

  • Oznake: Kabel za slušalice, meko uho slušalica uc, uho slušalica xelastec, proljeće terminali moondrop, Savjeti
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a341208

Opis

Linijski brodovi AZLA SednaEarfit XELASTEC Za slušalice TPE

Serija "SednaEarfit" - to prijenosne slušalice, razvijen od strane tvrtke AZLA, koja je za dvije godine je analizirao i povukao je više od 1500 oblika uši.

XELASTEC - to je novi high-tech materijala za ljubitelje glazbe, više nalik na gumu i bolje sobu za ушному bluetooth.Oblik slušnog prolaz nije okrugla, a netipičan elipsa.Nitko nema istog oblika slušnog prolaz, pa čak i lijevo i desno razlikuju.Oblik uški ili ušnih umetaka SednaEarfit XELASTEC lagano se mijenja pod utjecajem topline tijela kroz nekoliko minuta da odgovaraju različitim obliku ушного kanala bez ikakvog napora.Ušni umetak SednaEarfit XELASTEC apsorbira toplinsku energiju tijela i postaje više elastična svojstva, pa je najbolje odgovara za uho i pruža savršenu nepropusnost.

Možete odabrati jednu od 6 veličine nastavaka, pružiti najbolju slijetanje

Različite veličine opcija analizom oblika više od 1500 uši za dvije godine. (L-Large / ML-Srednji Veliki / M-Medium / MS-Srednji Mali / S-Male / SS-Mali Mali)

Način doći u normalu, kada je on deformira prilikom skladištenja ili korištenja..

Pripremite papirnate čaše ili staklene čaše i tako dalje Ulijte u šalicu oko 60 ml vruće ili iznad 80 °C vode. (oko 1/3 papirnatoj šalici) Spustite deformirani КСЕЛАСТЕК u vodu, bacanje ga natrag.Ulijte vrelu vodu preko 60 ~ 70 sekundi i prelijte hladnom vodom.Ostavite u hladnoj vodi oko 20-30 sekundi, ocijedite i pustite da se osuši na sobnoj temperaturi.

Pažnja: Prilikom наливании tople vode, molim vas, nužno slagati suncobran pre.Deformacija može se neće vratiti ili povećati kada je izvršena bez otklapanje pre.

Molimo vas, budite oprezni s opeklinama i drugih ozljeda pri rukovanju s toplom vodom.Kada вытягивании određeno područje, to može dovesti do oštećenja proizvoda.On ne može da se oporavi nakon izvršavanja navedenog procesa.Uho savjet je potrošni materijal, molimo vas da ga zamijenite novim ушным vrhom, ako on ne odbija nazad.

Plastična vodilica se primjenjuje za sprečavanje neočekivanog deformacije ili zabada drugi prašine na proizvode koji nudi praktičnost i skladištenje i rukovanje.Molimo vas, držite u plastičnoj priručniku, ako XELASTEC ne koristi.

Odabrani nježno изменяющее oblik kvalitetan TPE od ilje KRAIBURG TPE.

Tvrtka XELASTEC izabrao njemačku marku KRAIBURG TPE za proizvodnju termoplastične эластомеров u okviru tehničkog partnerstva za svoje najnovije uški ili ušnih umetaka.Компаунд ima blagi osjećaj dodira, koji dobro odgovara na ušima i čini korisnika ugodno.Зонтичная oblik nježno mijenja oblik samo ako надевании na uho, jačanje aktivne reakcije molekula s temperaturom tijela.Na taj način se smanjuje opterećenje na uši i stvara se više ugodan ambijent za korisnike..

Siguran materijal osigurava stabilnost u ušima i dugotrajan komfor pri svakodnevnoj uporabi.

XELASTEC pogodan za čarape, pa smo se odlučili za soft i siguran materijala.TPE od ilje KRAIBURG MLA koristi sirovine, odgovarajući zahtjevima FDA u SAD-u, standard EU10 / 2011, zaslužuje povjerenje u pogledu sigurnosti.

Naši

Anonymous

Original veličina odgovara. Samo jednom dostava više od mjesec dana.

Anonymous

Proizvod je genijalan.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Silikon
Pakiranje DA
Tip elementa Jastučići za uši
Broj modela AZLA седняярфит XELASTEC
Naziv mjesec kap