Ribolov Plovkom baterija baterija baterija baterija Baterija CR425 USB Punjač Za Elektroničke Pliva Baterija Dodatak Za Noćni Ribolov Siguran i eksplozije dokaz

56.49 kn 33.30 kn

  • Oznake: punjiva baterija cr 4, trn cr 425, baterije cr 425, punjiva baterija cr 425, baterija hp-425, punjive baterije cr 425, baterija cr 10, 2032 baterija baterija baterija baterija baterija, punjiva baterija cr 2450, baterija cp 425
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a365080

Opis

Ribolov Plovkom baterija baterija baterija baterija Baterija CR425 USB Punjač Za Elektroničke Pliva Baterija Dodatak Za Noćni Ribolov Siguran i eksplozije dokaz

Označene stavke: 1, Siguran i eksplozije dokaz: brzo punjenje. siguran i eksplozije dokaz, dugi vijek trajanja baterije, najbolje zračenje svjetlosti od konvencionalnih baterija.

2. Lako nositi sa sobom: mali i lagan, lako nositi sa sobom.Možete koristiti auto punjenje, punjenje od banke hrane i sl. To je jednostavan za korištenje.

3. Lako nositi sa sobom: mali i lagan, lako nositi sa sobom.Možete koristiti auto punjenje, punjenje od banke hrane i sl. To je jednostavan za korištenje.

4, Pogodan za sekundarnu preradu i dugotrajna: Jaka snaga i dugo vrijeme korištenja.On je pogodan za sekundarnu preradu i izdržljiva. 6 sati punjenja kada 8-10 sati korištenja, jednostavno i brzo punjenje.

5、 Univerzalna baterija: dvostruko punjenje, svi priključci za napajanje USB sučelja može se primijeniti za ovaj proizvod.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Punjiva baterija поплавковая

Izlazni napon: 3

Model: CR425

Veličina: oko 4*25,5 mm/0,16*1,00 inča

Pakiranje list:

1 * Usb punjenje je krunica

2 * Punjive baterije CR425

Napomene:

1. Ovaj punjač može puniti samo odgovarajući akumulator.Ne punite, ako to nije punjiva baterija dostupne na tržištu.

2. Potpuno napunjen i spreman za uporabu.Preporučljivo je koristiti nakon potpunog punjenja tijekom dužeg vremena korištenja.

3. Dug rok trajanja.Možete ga puniti na uobičajeni način nakon dužeg skladištenja na hladnom i suhom mjestu.

4. Crveni svjetlosni pokazivač za punjenje baterije, crvena i plava zasvijetlit naizmjence kada je baterija potpuno napunjena i plavi indikator prilikom nepotpunog punjenja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Veličina See Specification
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Izravna dostava/Veleprodaja Podrška
Naziv Plutajući Punjiva Baterija
Izlazni napon 3V
Materijal Cm. Specifikacija
Model кр425