1-3 kom. Sklopivi Prijenosna Torba Za Pecanje, Velika Prostrana Torba Za Ribolovni Suncobrana, Утолщенная Холщовая Torba za Pecanje, Pribor za ribolov

21.74 kn 14.38 kn

  • Oznake: ribolov udicom i torbom, torbica za štapove, torba za nošenje štap, torba preko ramena za ribolov, torba za štapove
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a377203

Opis

Pažnju kupaca spa centra:

ako je vaša adresa uključuju sljedeće poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati skladište Spa nish.

Poštanski broj počinje sa 51 /52/ 07 /35 /38.

Inozemna skladišta ne može biti isporučen.

U suprotnom, mi ćemo poslati narudžbu iz skladišta u Kini.

U suprotnom, mi ćemo poslati narudžbu iz skladišta u Kini.

Lice:

1. Trajan: Ova torba za kišobrane za štap izrađen od утолщенного холщового materijala koji je износостойким, izdržljiv i растяжимым.

2. Elastična konstrukcija zatvaranja: Elastična konstrukcija zatvaranja ovog ribarskoj torbe sprečava pad ribolov tijekom transporta.

3. Veliki kapacitet: U torbi možete držati ribolov kišobrane, štapove, stalak, ribarske mreže, дрифтерные kutije, podvodne žičane kutije i sl. On daje veći kapacitet za vaše opreme za ribolov i sprema ih u čisto i uredno.

4. Prijenosni: Ova torba za ribolov se sklapa za pohranu u svoj ruksak i spremna za rad, odličan ribolov prtljaga za bilo koju ribolovac.

5. Garancija zadovoljstva: Mi težimo osigurati svakom klijentu vrhunsku razinu usluge kupcima, kako bi vam pružiti ugodno iskustvo iz kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja, pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

Specifikacija:

Broj modela: Torba za suncobrana s udicom

Materijal: Oxford platnu

Veličina proizvoda: 1,3 m (51,18 inča)/1,4 m (55,12 inča)

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1-3 x Torba za Ribolovni Suncobrana

Naši

Anonymous

Omot pozirala u Australiji, kad sam kupio 2 štapa, one raspada na komade u roku od godinu dana. Šavovi one raspada, ali ove nove torbe izgledaju robusne. Dobar oslonac oko baze, gdje torbe za šipki izloženi najveći udar. Dobro izgledaju.

Anonymous

Sve je dobro, hvala. Prvi je bio toliko dobar, da sam je kupio još i dulje.

Dodaj recenziju

Više informacija

Sa Šankom ili Ne No
Korištenje štap
Materijal Platno
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela torba za štapove
Naziv ВКТЕХ