Ribolov Vertikalni 3/4-Jezgra Stalak Za Prtljagu Klinasto Za Šipki Vertikalni Horizontalni Nosači Šipki Za Garaža Stalak

56.06 kn 39.23 kn

  • Oznake: Držač za štap, potrošni materijal za police, stalak za šipke, Ribolov, planinski šaran
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a397918

Opis

Ribolov Vertikalni 3/4-Jezgra Stalak Za Prtljagu Klinasto Za Šipki Vertikalni Horizontalni Nosači Šipki Za Garaža Stalak

Osnovne točke: 1. Štedi prostor: Držač za удилищ omogućuje nježno i sigurno pohraniti 4 ili 3 pojedinačne šipke na horizontalnom prostoru manje od 14 cm.To je super za zadržavanje удилищ i zavojnice na mjestu.Također možete podesiti udaljenost između dvaju stupova po potrebi.

2. Sustav zaključavanja: Poseban dizajn za zaključavanje omogućava lako iznijeti više od dva štapni profila.Ako imate puno šipki, bolje je odabrati dva para.

3. Ručka od EVA pjene: Stalak za šipki opremljen čvrste ploče od pjene EVA, namijenjena za sigurno držanje šipki i zaštitu vaših удилищ od ogrebotina.Jedna veličina više odgovara.Применимый promjer štapa: 0,28 "-0,4". Držač štapa ima čvrsto postolje od ABS-plastike koja sprečava klizanje štapa prema dolje.

4. Jednostavna instalacija: Horizontalni nosači šipki su lagani i jednostavni za instalaciju.Da postavite stalak za šipke, odredite lokaciju stalak za šipke, poravnajte stalak za šipke i označite montažnih otvora izbušite i postavite sidra, postavite i zategnite sve vijke pomoću odvijača.

5. Širok raspon primjene: Horizontalni nosači šipki za odgovaraju brojnim stilovima ukrašavanja i mjesta, kao što su igraonice, restorana, barova, klubova, bazen, garaža i tako dalje.

Opis:

Držač za удилищ pruža urednim i sigurnu pohranu 4 ili 3 odvojene удилищ na udaljenosti od manje od 14 cm od horizontalne zid.To je super za zadržavanje удилищ i zavojnice na mjestu.Također možete podesiti udaljenost između dvaju stupova po potrebi.

Poseban dizajn za zaključavanje omogućava lako iznijeti više od dva štapni profila.Ako imate puno šipki, bolje je odabrati dva para.

Nositelji удилищ izrađeni od ABS materijala, kao maska za hvatanje izrađena od elastičnog pjenastog materijala EVA, koji se čuva vaše pecanje na mjestu, предохраняя ih od pada na zemlju.

Karakteristike:

1. Super jaki ABS, toplinu i otporan, izdržljiv

2. Nosi donji nosač, nedostatak opterećenja osovina

3. Lijep i kompaktan, mekan i ne oštećuje površinu štap

Specifikacija:

Težina: 3 rupe oko 200 grama

4 rupe oko 250 grama

Materijal: ABS + EVA

Pakiranje list:

1 * Držač za štap (par)

NAPOMENA:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Držač za štap
Podrijetlo Kontinentalna Kina