4в1 Taktički Skalabilne Led Svjetiljka Crvena/Zelena/Plava/Bijela svjetlo za vanjsku leta Vodootporan držaca za punjenje 18650

131.91 kn 72.53 kn

  • Oznake: 6led svjetiljku, egipatski baklja, sanyo sa litij baterija 18650, baterija ur 18650, glava софирна, vanjska rasvjeta lez, nesigurnim hlače, l svjetiljku, power bank besplatna dostava na RF, unutarnje svjetlo
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a441700

Opis

【Višebojne led svjetiljka】 Ovaj crveno-zeleno-plavo-bijela svjetiljka ima četiri boje svjetlosti: crvena, zelena, plava i bijela.Je высокомощным однорежимным bijela crvena zelena plava led lampe, led lampe na 200 lumena, crveno zeleno plavo bijele led lampe, prilagodljiv bijelo crveno zeleno plavo svjetlo za više od 150 metara svjetlosne zrake.

【Sjaj štapići s】 Baklja se također mogu skupiti u svjetleće palice, koje su popularne kao rekvizite za zabave, poklona za rođendan za djecu i svadbene darove za goste.Oni su stvorili sjajan ambijent, da ih se može ponovno koristiti, перезаряжая baterije, što ih čini više ekološki prijateljske, nego većina sjajnog palicama.

【Svestranost】 Oči životinja neosjetljivi na crveno i zeleno svjetlo, tako da se ova svjetiljka s crveno svjetlo i svjetiljka sa zelenim svjetlom su korisni alati za noćni lov i noćno promatranje, s crvenim led svjetiljku i zeleni led svjetiljku možete pronaći životinja, ne gnjavi ih, zelena svjetiljka se obično koristi za lov na kojot шалунья svinja lisica svinja; Crvena baklja - vrlo koristan alat za astronomiju i zrakoplovstva

【Skalabilan i punjiva】 Skaliranje kao reflektor daje širok pregled pri pronalaženju ciljeva.Trebate samo podići glavu, da biste smanjili, i pritisnite natrag da biste povećali.Dolazi sa li-ion baterijom velikog kapaciteta 18650 i punjačem s prikazom napunjenosti baterije, punjenje ima zaštitu od pregrijavanja i strane prekomjerno, vam omogućuje da koristite bljeskalicu više zgodan, ne morate kupovati dodatni pribor.

Naši

Anonymous

Dostava brza, svjetiljka je dobar, može raditi kao iz 3 AAA, adapter u kompletu, tako i od 18650. Prebacivanje način: uključeno. bijelo-off.-Crveno-off.-Zelena-off.-Plava-off. Ako uključite nakon nekoliko prekida, aktivira se posljednji korišteni boja. Fokusiranje je regulirano удлинителем.

Anonymous

Čestitam krema 10 preporučujem

Anonymous

Hvala vam za brzu isporuku. U cjelini sam zadovoljan. Svjetlina je malo razočaravajuće.

Anonymous

Proizvod je došao brzo. Svjetiljka je jednostavno zapanjujući. U mraku, svjetlo, riječi nema. Prodavatelj preporučujem. Nisam morao komunicirati s njim, ali ja sam poslao ono što mi je potrebno.

Dodaj recenziju

Više informacija

Model led perli T6
Materijal kućišta Aluminij
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dirao Visok / Srednji / Nizak
Naziv Торниерия
punjač Nije primjenjivo
Udaljenost rasvjete 200-500 m
Funkcija UV, Tvrdi Svjetlo
Snaga 5W
Skaliranje DA
Izvor svjetlosti Led Žarulje
vodootporan DA
Certifikacija ce
Žarišna duljina Podesivi
Broj modela HX-W15
Boja Crna
Tip elementa Svjetiljke
Lumen 300
Podržava Kratka Svjetla 2-4 datoteke