Torbica Za Kade Za Proteze, Kutija Za Zubnih Proteza, za Višekratnu upotrebu Prijenosni Držač Za Proteze, Izdržljivi Silikon Mini-Kontejner Za Skladištenje dolaze s ventilacijskim Otvorima

85.68 kn 72.82 kn

  • Oznake: lažni braces, zatvarač, torbica za otpuštanje, proteza, kup
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a99907

Opis

[Hermetičan i višekratnu] Ovaj torbica za ванночек za zubna proteza izrađena od polipropilena, PS i silikona i opremljen sa silikonskim prstenom za izravnavanje pečata i nepropusnosti.Zaokretni poklopac, okreće se, otvara i zatvara.Ova kutija za proteze izdržljiv i pogodan za korištenje za višekratnu upotrebu.

[Nadvoji košara s rupom] U ima posudu za odvod, s pomoću kojih je lako snimati proteza, stalke ili štitnika.Lako se suši i držati čistim.

[Mini i prijenosni] Ova kutija-držač za proteze zgodan za korištenje, pogodno za kuće, datumi, ured, turističke, kampiranje.Ali nije pogodan za velike proteza.

[Idealan poklon] Ova kutija-držač za zubnih proteza - savršen poklon za žene, mlade ili starije, na Dan rođenja, majčin Dan, vjenčanje, Dan zahvalnosti.

[Aftermarket] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, naša servisna ekipa će vam pružiti profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.

Naziv proizvoda: Torbica za proteze

Osnovni materijal: PP + PS + silikon

Veličina proizvoda: 9,5×5 cm

Boja: Bijela i plava

Napomene:

1. Mogu postojati manje razlike između slike i stvarne boje proizvoda.Mi ćemo se potruditi da vam pokazati točnu boju.

2. Molimo, imajte na malu razliku u veličini zbog ručnog mjerenja.

1 x Torbica za kupka dentalnih proteza

Prijenosni Spremnik za pohranu, Hermetičan čašica za proteze

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Skladištenje proteza