Anime! Arknights Blue Poison Azureus Verzija 2.0 Borbeno Odijelo Uniforma Cosplay Kostim Za Halloween Večeri Svakodnevno Haljina Za Žene S-XXL

1 284.95 kn 899.47 kn

  • Oznake: anime košulja arknights, odijelo poison ivy league, mate 10 kovčeg poison ivy, torbica za telefon blue ivy, ideja seksualnog kostim od poison ivy, svijetlo-tamno plavo odijelo, odijelo za косплея arknights, odijelo djevojke od poison ivy, tamno plava jakna puma, ребми 6a slučaj poison ivy
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a472200

Opis

Anime!Arknights Blue Poison Azureus Verzija 2.0 Borbeno Odijelo Uniforma Cosplay Kostim Za Halloween Večeri Svakodnevno Haljina Za Žene S-XXL

Opis

Stanje: Novo

Anime : Tajne noći !

Lik : Plava Otrov !

Materijal: pamuk + koža + elastan + miješanje

U komplet uključeno: kaput + košulja + razglednica + šorc + borbeni torba + nadkoljenice + tregeri * 2 + naljepnica s tetovažom na vratu + plava bočica sa otrovom * 6

Boje mogu se malo razlikovati od CRT i LCD ekrana.MOLIMO vas, NE KUPUJTE, ako ste previše osjetljivi na najmanji razlike u boji.

Tablica veličina :

Kako se mjeri veličina vaše tijelo:

Trenutno na A-cipele.com.hr prihvaća sljedeće načine plaćanja:

Visa/MasterCard/Maestro, Bankovni transfer, WebMoney, Yandex.Novac, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideal, Giropay, Sofort Banking, Przelewy24, mobilni telefon za ruski (MTC, Megafon, najkraći put, TELE2), American Express.

Nažalost, postoje i drugi načini plaćanja kao što je Paypal, rate i pouzeće (pouzeće), ne uzimaju se u A-cipele.com.hr, ako želite platiti za naše proizvode putem Paypala, molimo kontaktirajte nas u poruci.

Možete odabrati najpristupačniji način plaćanja u skladu s vašim željama.

Prije plaćanja, molimo vas, dvaput provjerite informacije o isporuci: adresu, naziv, poštanski broj, broj telefona, itd.

1. Prosljeđivanje će biti organiziran u roku od 3-5 dana nakon primitka uplate.Molimo ostavite ispravan telefonski broj i točnu adresu prilikom popunjavanja svoje podatke o kupcu.

2. Možemo koristiti express (DHL, UPS) za isporuku uputili nakon izrade kostima, što traje svega 3-7 radnih dana; ili koristiti EMS, što obično traje oko 15 dana; ili koristiti Aramex, koji traje oko 10 dana.

Ako je prioritetno, PostNL, DHL Global Mail, standardna dostava Alexpress, koji traje oko 15-60/15-35/15-25/15-35 dostava u roku od nekoliko radnih dana.

Ako je potrebno, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za drugim detaljima troškovi dostave i isporuke i vrijeme, hvala!

3. Ako iz razloga kupca, kao što je "odricanje od potpisa za parcele" ili "odricanje od plaćanja poreza" ili "razlog za slanje pošte zemlje kupca" i tako dalje, kupac mora pretrpjeti gubitke.Samo kao roba će napustiti Kinu, odgovornost za to pasti na kupca.

Problemi s dostavom: Ako ne primite robu do isteka roka zaštite, molimo vas da nas kontaktirate, mi smo produljiti ga kako bi bili sigurni da možete da se roba, u međuvremenu mi ćemo vam putem kurirske tvrtke, kako bi vam pomogli pronaći svoje parcele.Ako upućivanje je izgubljeno, poslat ćemo ga ponovo ili povrat novca u odgovarajućem razloga.

Problemi s kvalitetom: Ako primljene vas proizvod ima problema s kvalitetom, molimo vas, kontaktirajte nas i pošaljite nam fotografije robe; Nakon što smo provjerili fotografije, ako naiđete na probleme s kvalitetom, mi ćemo vam dati djelomičan povrat naknade ili ga možete vratiti i dobiti puni povrat novca. (Ps: Trošak povratne dostave će biti plaćeni po sebi. ^^)

Problemi s dodacima: Ako je u e-poruci koju proizvodu nema detalja, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo vam poslati nedostaje detalj što je prije moguće po prvi put.

Razmjena: nudimo povrat za razmjenu, ako vam se ne sviđa boja ili veličina ne odgovara, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam poslati našu adresu, možete ga poslati natrag; Nakon što smo ga primili, mi ćemo vam poslati drugu boju ili veličinu i vas novi broj za praćenje. (Ps: cijena povratne isporuke i troškovi dostave, koji mi ćemo vam poslati novu, će biti plaćen vama samostalno. ^^)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Setovi
Zemlje - izvori Kina
Sastojci Na vrh, Hlače
Likovi Plava Otrov
Materijal Polyester
Podrijetlo Kontinentalna Kina
CN Guangdong
Vrsta izvora Igra
Spol Žene