Solarni Svjetla Vanjski Inteligentni Senzor Pokreta 100 Led 3 Načina Rada Na Solarni Pogon IP65 Vodonepropusna Sa Širokim Kutom Zidne Lampe Vrt

123.68 kn 74.19 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a4794

Opis

Solarni Svjetla Vanjski Inteligentni Senzor Pokreta 100 Led 3 Načina Rada Na Solarni Pogon IP65 Vodonepropusna Sa Širokim Kutom Zidne Lampe Vrt

O ovoj temi

【3 inteligentnih načina rasvjete】 1. Rada senzora: automatski se uključuje noću kada gibanje i isključuje nakon 15 sekundi pri izlasku. 2. Izblijedio rasvjeta + rada senzora: izblijedio rasvjeta sprema cijelu noć i postaje svjetlija za otkrivanje pokreta. 3, Način rada bez sjaja, osvjetljenje: automatski uključuje bez sjaja, rasvjeta noću i isključivanje u zoru.To pruža udobnost i sigurnost za svoj život.

【Svijetla i široku pokrivenost】 Solarne lampe imaju 100 redizajniranim led dioda velike snage i najnoviji čip za upravljanje potrošnjom energije.Четырехсторонняя svjetla - široki kut pokrivanja 270 °, pruža superiorne svjetline i veći doseg osvjetljenja.Udaljenost rasvjete jedne lampe može doći do 200 četvornih metara.

【Induktor pokreta PIR】 SA nadograđen širokokutnim glavom detektora otkriva kretanje na udaljenosti do 15 metara i pod kutom od 120 °.On se puni u toku dana i automatski prelazi u način rada za otkrivanje pokreta, kako bi se upaliti u noć.Svjetla traje oko 15 sekundi i može se produžiti svaki put automatski kada se otkrije kretanje osoba tijekom pozadinskog osvjetljenja.

【Je otporan na sve vremenske uvjete】 Solarne svjetiljke su izrađene od otpornog ABS, koji može izdržati snijeg, kiša i druge ekstremne vremenske uvjete.IP65 vodootporan i otporan na visoke temperature (.Odličan lampa za korištenje na otvorenom, u vrtu, na terasi, u garaži na palubi, na pristupnu stazu.

【OBEĆANJE】 mi Smo 100% sigurni da će vam se svidjeti ovaj proizvod.Ali, ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni, molimo vas, odmah nam se obratite za puni povrat novca ili zamjenu.REZERVIRAJTE ODMAH!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Garancija 1 Godina
Materijal kućišta ABS
Napon 5V
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Izvor napajanja Solarna energija
Certifikacija CCC, ce
Stil ART DECO
Naziv CMJA
Tip solarne baterije Litij baterija
Broj modela Solarna Svjetla Vanjski Inteligentni Senzor Pokreta 100 Led
Jesu li uključene žarulje DA
Korištenje HITNA
Je regulirano svjetlinom No
Karakteristike 3 Radeći način solarni akcija ИП65 čini водостотьким sa širokim svjetlo zid
Razina zaštite IP65
Veličina 5M
Izvor svjetlosti Led Žarulje