3 Boje Kvačilo Alati Za Torte Kalup Za Pečenje Torte Fondan Kalupe Za Pecivo Krema Nakit Torbe Konverter Alat Za Tortu

10.26 kn 8.09 kn

  • Oznake: звездообразная пробковая pin, изобретайте boje hrane, torba preko ramena za web stranice, dizajn keks, granitnoj oblik za pečenje, ukrasne plastične vrećice za hranu, crni oblik za pečenje, šlag sa стьюи, дуйас nit, prozirni kristal priključak
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56398

Opis

Trobojni spojnica

Nanesite šlag dva ili tri boje odjednom, lako ukrasite veseli šareni kolači, torte i slastice.

Stvaranje duginih boja glazure za jednom!

Трехцветная ravna spojnica snima tri paketa za ukras (prodaje se zasebno) na licu mjesta, tako da jednostavno možete ukrasiti torte, kolači i druge slastice u različitim bojama.

Također možete lako promijeniti stopice za različitim tehnikama ivica u istim bojama glazura.

Trobojni spojnica Color Swirl uključuje tri međusobno povezane spojnih elemenata koji se stavljaju u vrećice za ukrašavanje.Prsten sigurno drži vrh za dekoraciju dok je ivica.

Preporučuje se koristiti sa 16-inčnim vrećicu za ukrašavanje i prilozima za uređenje 1M, 1A, 2C i 4B (prodaje se zasebno).

Korištenje i održavanje: Prije prve i nakon svake upotrebe operite sapunom i vodom.Dobro isperite i osušite mekom krpom.

Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na fotografijama.

2. Jer razlog slike, proizvod stvarne veličine, nije tako velik kao što mislite.Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.Tako da je temeljito razumijevanje ili prije kupnje.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip alata za Tortu Kalup
Materijal Plastika
Certifikacija CIQ, EEZ, LFGB, CE / EZ, SGS
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lice Ekološki prihvatljiv
Seksualno potiču na razmišljanje No
Vrsta Alati za Tortu
Непристойная slika No
Naziv фэнъинь