Model Za Ispis Kava Od Nehrđajućeg Čelika Kava Alati Kafić Pjena Sprej Uzorak Šablone Za Barista Alat Za Uređenje Гирлянда Kalup Fantazije

32.58 kn 29.33 kn

  • Oznake: ulje kave, barske potrepštine textil, kava ukras putuo, naljepnice naljepnice корректирующая traka, alati za pčelinji kuhinje, stakleni vrč eura, stalak za obračun barista, alati za butik bara, cvjetni kava matrica, ćilimu kuhinjski demitasse
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56657

Opis

Naziv proizvoda: Model za ispis Kava Od nehrđajućeg čelika, Kava alati, Predložak za prskanje pjene za kafić, Šablone za barista, Alat za ukras, kalup za vijenac, Neobična

A. Adresu isporuke roba će biti poslana na vašu adresu profila A-cipele.com.hr, molimo vas, provjerite je li adresa isporuke je naveden kompletan i ispravan.

B. Manje od 150 $, šaljemo besplatno putem avio-polazak Pošte Kine. 15-22 dana da stigne.

C. Težina vaše narudžbe iznosi više od 2 kg, moramo parcijalne isporuke Prioritetno Kine ili ePacket, ako ste rezervirali više od 180 dolara, mi ćemo poslati besplatnu dostavu FedEx, DHL, EMS i tako dalje.

Šaljemo robu širom svijeta, očekujte APO / FPO.

Proizvodi se šalju iz Kine zračnom poštom, dosežu većinu zemalja u roku od 10-60 radnih dana

Rok isporuke ovisi o odredištu i drugih faktora, to može trajati do 20 radnih dana

Postoje mnoge vrste plaćanja koje možete odabrati u A-cipele.com.hr.Nudimo posredništvo i plaćanje kreditnom karticom i sigurno je za nas oboje, jer će postupak noraml, oko 24 sata za A-cipele.com.hr za potvrdu informacije o vašoj kreditnoj kartici, u roku od tog vremena, za sigurnost obje strane, nije nam dopušteno slati, i roba će biti poslana u roku od 1-2 dana, kada A-cipele.com.hr potvrdio podatke o naplati.

jamstvo 12 mjeseci, kupujte s povjerenjem

Ako niste zadovoljni, kada ih dobili, molimo vratite ga u roku od 14 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga

Ako je proizvod će biti isporučen u roku od 3 mjeseca, mi ćemo vam poslati zamjenu, bez dodatnih naknada ili ponuditi povrat nakon primitka defektni proizvod.

Ako se roba je детективным po isteku 3 mjeseca, još uvijek možete ga poslati nam leđa, mi ćemo vam poslati novi nakon primitka detektivske robe.Ali morate platiti dodatni troškovi dostave.

Vaše mišljenje je za nas uistinu važno.

-Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas, pomozite ostaviti "pozitivnu ocjenu" i "5 idealne zvijezda" za nas, kada ste dobili svoje proizvode, a mi ćemo učiniti isto za vas.Unaprijed hvala.

-Ako ste vi?ako niste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas, kontaktirajte nas i dajte nam priliku pronaći rješenje.Hvala!

Pitanje: Kako mogu platiti svoju kupnju?

A: prihvaćamo sljedeće načine plaćanja: kreditne kartice, moneybooker, T/T. Western Union

Pitanje: Koliko košta dostava u našu zemlju?

A: Upućivanje manje od 2 kg, mi ćemo poslati avionom u Kini ili Epacekt besplatna dostava u većini zemalja, i upućivanje više od 2 kg, kupac mora platiti sve troškove dostave.

Pitanje; da li Postoji broj za praćenje mog roba

O: Da, mi smo poslali svaki red sa svojim brojem za praćenje, i sami možete otići na web stranicu za praćenje, i mi također možemo pomoći da pronađu.

Pitanje: Dolaze li ove namirnice s malo pakiranje

O: mi Smo ukazali na pakiranje detalji u opisu svakog proizvoda, molimo vas, provjerite to, hvala

U: ja Sam prodavač, volim kupovati imate puno računala, što je veleprodajna cijena?

A: Ako je vaš broj je veliki, molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo vam pružiti najbolju cijenu

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

BROJ ЗМ0084
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika
Tip Zrna Alata Ispis Slike
Naziv ДРОХОЙ
Vrsta Kava Alati
Funkcija Model print Kava
Vrsta metala Od Nehrđajućeg Čelika
Stil Crtani film
Inženjering Polu-Ručni rad
Veličina 12.5*10cm
Klasifikacija Американки
Lice Ekološki čiste zalihe