Collarlogo Podesivi Ogrlica Za Kućne ljubimce Pse Solidne Soft Kreativni Smeđe i Plave Kockice Dizajn Remen Неопреновый Tegliti Torbu Za hranu Dispenzer

34.89 kn

  • Oznake: izgubiti ogrlica za pse i mačke, plastični фурнитурный ogrlica za pse i mačke, dizajnirano za pseći какашек, odjeća za pse батин, najbolja super muzzles za pse, psić na uzici za pse dogbaby, pas jesen zima kaputi i jakne kaputi i jakne za pse, vodilice za dječaka i psa, киликон čizme doggy style, mačji ogrlice za pse
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57425

Opis

Sport: Ovaj skup ошейников za pse je izrađen posebno za sportske pse.Saznajte više nego dive aktivni vlasnici pasa, jer ih pas uživa maksimalnu udobnost tijekom trčanje, jogging, šetnje, kupanje i šetnje.

Premium kvaliteta: Izrađen je od полиэстерового remen, visoke gustoće, ultra obloge od neoprena, čiste plastične kopču, metalni remen s хромированным premazom i posebne spojnice za oznake samo za identifikaciju vaše ljubavi psa.Sportski ovratnik zasigurno će stajati vrijeme na otvorenom i izdržati juriš najviše energije, snage i od razigranih pasa.

Soft неопреновая podstava: ova jedinstvena značajka omogućava amortizaciju i poboljšanu trakciju za maksimalnu udobnost tijekom nastave i na višoj razini.

Često provjeravajte ovratnik svoje ljubavi pasa, kada se koristi na ulici, jer će s vremenom to može povući ili slabija, ali i, molimo vas, imajte na umu da vaše voli pse i njihove krzneni prijatelji mogu biti u iskušenju da погрызть ogrlice za vrijeme igre.

Odaberite pravi tip i pravu veličinu ошейника za svoje najmilije.Molimo vas, uvijek pogledajte tablicu veličina i težina kao preporuke prije kupnje.

Naši

Anonymous

To mi se sviđa, ali ja nježno tretirati proizvođaču, kad bih ja mogla da ga promijeni, jer moje štene je vrlo mali, i bio mi je potreban bilo manje veličine i vrste XS, kad bih ja mogla da ga promijeni, kurir napravio bi me kraljica.

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Najlon
Lice Отколовшийся, Blag
Vrsta Setovi, Psi
Sezone Sve sezone
Naziv Колларлого
Uzorak Pokrivač
To je pametan uređaj NO
Podrijetlo Kontinentalna Kina