Četka Za Pse Самоочищающаяся Prskanje Četka Za Pse i Mačke s Masažnim Čestica Uklanja Labav Kosa Četka Za Njegu Kućnim Psima

87.34 kn 51.51 kn

  • Oznake: naočale od vune kućne ljubimce, lak češalj, maser za lica selectica, пижама za psa pasmine jazavčar, sredstvo za uklanjanje dlaka laserom, preporučeni pribor za pse, električni grijači za dnevni boravak električne grijalice, nesigurnim hlače, pas jesen zima kaputi i jakne kaputi i jakne za pse, pozovite pasa
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56908

Opis

Materijal: Nehrđajući čelik

Tip kose: za Sve

Prednosti proizvoda: Povećanje sjaja

Četka za njegu kućnih ljubimaca nježno uklanja распущенную vuna, uklanja zbunjenost, čvorovi, perut i akumulirane blato. super za pse i mačke svih veličina i tipova vune.

Četka-odjeća za kišu za kućne ljubimce, izradi masaža vaš ljubimac, je koristan za sprečavanje bolesti kože i poboljšanje cirkulacije. массирующие čestice ne поцарапают vašeg ljubimca, a dlaka vašeg ljubimca će postati mekana i sjajna.

Čišćenje traje samo oko 5 sekundi zahvaljujući pametnim funkcija samočišćenja дождевальных četke. samo pritisnite tipku, obrišite je, i četka će biti kao nova.

Udoban, čvrst i trajno - naša prskanje zube posebno je dizajniran s ugodno držanje i anti-ručka, koji sprečava napon ruku i ručnih zglobova, bez obzira koliko dugo ste расчесываете svog ljubimca!

Pitanja i odgovori :

Kako da pratim svoju parcelu?

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu: www.17track.net/en

(Kopirano u preglednik za otvaranje) zapamtite unio broj za praćenje.

Nude li mi uslugu dropshipping?

Naravno, samo ostavite poruku, da mi ne pozlaćen u uputili nikakve račune, QR kodovi, promocije ili logo vašeg branda.

Pravila povrata

Proizvodi sa simbolom BESPLATAN POVRAT

1. dobivate dodatnih 15 dana (izvan roka isporuke), da odlučite želite li zadržati ili vratiti robu iz bilo kojeg razloga, pod uvjetom da je niste koristili, ne стирался i nalazi se u izvornom stanju.

2. NAKNADA ZA POVRATNU ISPORUKU SE NE NAPLAĆUJE

Proizvodi bez ikone BESPLATAN POVRAT

1. Dopuštamo razmjenjivati robu, ako niste zadovoljni proizvodom, ali morate nas kontaktirati u roku od 7 dana i vratiti ga u roku od 10 dana od dana primitka.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje.I također morate nam reći razlog povratka.

3. Kupci su odgovorni za trošak povratne dostave.

O komentar :

Povratne informacije je vrlo važno za nas.Mi stvarno će ga cijeniti ako možete ostaviti pozitivan komentar, kada će biti zadovoljni sa svojim kupnje.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan komentar.Ako ste nezadovoljni, mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.

Naši

Anonymous

Ja visoko preporučiti prodavatelja. Dobro upakiran i odveden vrlo brzo. Roba odgovara opisu. Veliko hvala.

Anonymous

Dobra je stvar. Dugo vremena sam smatra se nude o kupnji ovog proizvoda, vjeruje u trgovini. Na kraju sam ga kupila, nego je vrlo sretna

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Psi
Pas Češalj Mačji češalj
Broj modela Nema
Materijal Plastika
Četka za pse mačja četka
Podrijetlo Kontinentalna Kina