HMLOVE Čajne Šalice Od Silicija S Visokim Sadržajem Bora, Anti-Opekotine Drveni Set, Термостойкое Opal Stakla, Prozirna Ceremonija U Japanskom Stilu

218.53 kn 111.47 kn

  • Oznake: pribor za jelo od porculana, set šalica čaja i блюдец, šalice, šalica čaja, čajne šalice od stakla
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a58962

Opis

Kineski Čaj s kung-fu

Korist od konzumiranja čaja :

1. Kao što svi znamo, čaj se može osvježiti.Kad god umoran, pijenjem šalicu čaja, često podići raspoloženje.To je zbog činjenice da je čaj element i čaj tanin, sadržane u čaju, mogu uzbuditi središnji živčani sustav, stimulira razmjenu tvari u organizmu, ubrzati cirkulaciju i eliminirati fizički umor.

2. Čaj se također može prikazati toksine iz duhana.Čaj je sastojak ukupnog šećera za odvikavanje od pušenja, koji je na raspolaganju na tržištu.To je zbog činjenice da su neke tvari sadržane u čaju, mogu izdvojiti nikotin, koji se izlučuje mokraćom.

3. Konzumiranje čaja može smanjiti težina [4] i navlažiti kožu.Kofein, folna kiselina, inozitol i druge tvari sadržane u čaju, mogu pojačati lučenje želučanog soka, regulirati metabolizam i smanjiti razinu lipida i kolesterola u krvi.Stoga, s obzirom na brojne prednosti čaja, na tržištu se pojavljuje sve više i više vrsta čaja pića.

4. Konzumiranje čaja može spriječiti kvarenje zuba i karijes.U svakodnevnom životu, osobito u djece, oni će сбраживать ostaci hrane, preostalih u ustima, luče kiseline, uništiti caklinu i oblik šupljine i pećine.Čaj sadrži fluor, koji se mogu povezati s кальцификацией u zubima, stvarajući neku vrstu "фторапатит", koji je teško otopiti u kiseline, što je ekvivalent sprej zaštitni sloj na zubima, da bi zaštitili zube, te spriječiti kvarenje zuba.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Inženjering Термостойкое staklo
Stil JAPAN
Broj korisnika 1
Materijal staklo
Vrsta Čajne šalice
Lik 1 Hrana materijal
Izgovor Domaćinstva ili ured
Naziv HMM , LJUBAV
Kapacitet 150 ML
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lik 2 On je otporan na hladnoću i toplinu, a ne izbija
Težina 200G