Zastava LGBT Lezbijske, Gay, Biseksualne, Transrodne, Пансексуалов, Napredak, Ponos, Prelijeva Banner Za Dekor, Poliester, Philadelphia, Fuj, Visi

16.69 kn 7.51 kn

  • Oznake: phyllis
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a67051

Opis

Zastava LGBT lezbijske, gay, biseksualne, transrodne, пансексуалов, Napredak, ponos, prelijeva banner za dekor, poliester, Philadelphia fuj, viseći marker Stavke: 1. Jedinstveni dizajn: ukrasite svoj vrt, dvorište, u zatvorenom prostoru i na otvorenom, blistava zastavom dobre kvalitete i izgleda, za poboljšanje okusa šarma, i uživajte u zastavu, развевающимся na vjetru koji ovo će vas natjerati da se osjećaju ponos.

2. Zaštita od uv zračenja: Naša zastava ponosa transrodne osobe je opremljen sa bojom светостойкими tintom s zaštitom od uv zračenja, koje zadržavaju svjetline boja u suncu i pomažu u održavanju boje ili boje.

3. Idealna veličina: Naš vanjski svečana zastava za transrodne osobe veličine 3x5 metara, idealan je za smještaj unutar ili sa standardnog flagstaff, laka tkanina će letjeti visoko, čak i pri laganom povjetarcu.

4. Nije lako razbiti: dvostruka linija s 4 redovima poput uboda na iglu za snagu.Брезентовая krunica жатки s 2 латунными rukavima za podizanje.

5、 Višenamjenski: Naš LGBT zastava otporan blijedi, lako poletjeti, svijetle rainbow zastava i zastava transrodne osobe, vrlo zgodan za govornicu i klub aktivnosti.

Specifikacija: Naziv proizvoda: Rainbow zastava

Materijal: Poliester

Veličina: oko 90x150 cm/3*5 metara

Težina: oko 75 g / rezanci

Pakiranje: single torbu opp

Detalji obrade: dva bakrena prstena na lijevoj strani

Pakiranje list: 1 * Танскендерский zastavu (bez stup)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta skupa NO
Podrijetlo Kontinentalna Kina