Marke Muške Novčanici Od Prave Kože, Kratko Novčanik Za Kovanice, Trendi Torbicu Na Kopča Za Muškarce, Portomonee s Držačem Za Kartice, Držač Za Fotografiju

221.85 kn 133.14 kn

  • Oznake: mamin novčanik, brand luksuznih sandale, držač za kartice od kremena, torbice talijanski novčanici od prirodne kože, krilati torbicu za muškarce, 10 muški novčanik, muški novčanik aolid, nesigurnim hlače, novčanik vaven, ljudi mjeseca
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a63245

Opis

SFITS Marke muške novčanici od prave kože, kratko novčanik za kovanice, trendi torbicu na kopča za muškarce, Portomonee s držačem za kartice, držač za fotografije, upućivanje uključuje: 1 x muški novčanik (s plastičnim paketima OPP, bez maloprodajne kutije)

Veličina: 12*10*2 cm (zbog različitih metoda za mjerenje veličina torbe može imati tolerancija od 0,5-1 cm)

Težina: 0,1 kg

Materijal: koža Daje

Savjeti:

Napomena 1. 1 inch = 2,54 cm; 1 cm = 0,39 inča

Napomena 2. Na različitim monitorima ili prikazima slike se mogu prikazati na različite načine.Dakle, može biti mala razlika između stvarnih boja proizvoda i onim koji je prikazan na ekranu.

Napomena 3. Molimo vas, uvjerljivo provjerite da li ste ispravno unijeli podatke o primatelju.Mi ćemo brod vašu parcelu u potpunosti u skladu sa ste dali informacije o primatelju.

Napomena 4. Pažnja za prijatelje iz Rusije, Ukrajine, Beralus, Španjolskoj i Turskoj: Molimo, navedite ime i prezime, uključujući vaše ime, srednje ime i prezime prilikom plaćanja, u vezi sa politikom kineske carine.

Napomena 5. Molimo, imajte na umu da prodavatelj ne preuzima odgovornost za bilo kakve poreze iz svoje zemlje, hvala na

Naši

Anonymous

Novčanik je dobar, napravljen od pritiska kože. Šivana uredno. Prihvatio sam to kao dar. Prodavatelj je brzo poslao, to je prilično brzo mail Rusiji.

Anonymous

Poštovani Hvala vam za hranu. vrlo dobre kvalitete. Imam rcvd sve. Dobar dan Jurij

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip slike Solidan
Dužina proizvoda 12cm
Sastav materijala Prirodna Koža
Težina proizvoda 0.12kg
Tip elementa novčanik
Širina proizvoda 10CM
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip zatvaranja Bolt
Osnovni materijal Prirodna Koža
Stil Posao
Dužina novčanik Kratko
Spol MUŽ
Visina proizvoda 2cm
Broj modela MSC-9051
Podloga materijal Polyester
Naziv МАЧОССИ
Ukras Nema
Vrsta prirodne Kože Daje Koža
Unutrašnjost Džep za kovanice, Držač za Fotografije, Unutarnji džep Прорезной, Ogranak za bilješke, Torba na munje, držač kartice
Torbice Standardne torbice