Prijenosni Komplet za Prvu Pomoć, sef Za Opstanak u Divljini, Jednostavna Medicinska Torba, Hitne Kit za Kuće, Automobila, Putovanja, Kampiranje, Planinarenje

337.00 kn 259.49 kn

  • Oznake: set za preživljavanje pri rođenju, opremu za kampiranje opstanak, pjesme kamp, kutije vojni medicinski, narukvice opstanak na otvorenom, setovi za zapošljavanje, nesigurnim hlače, поясная medicinska torba, prsluk za opstanak, kamp opremu za kampiranje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a66424

Opis

Prijenosni Komplet za Prvu Pomoć, sef Za Opstanak u Divljini, Jednostavna Medicinska Torba, Hitne Kit za Kuće, Automobila, Putovanja, Kampiranje, Planinarenje

Napomena: 1. Zbog ograničenja u prijevozu neki pribor, sadrže tekućinu, ne mogu biti poslani i bili izbrisani.Molimo potražite u popisu paketa!

2. ako ste rezervirali praznu torbu, to ne uključuje samo torbu za medicinskih pomagala

Pakiranje od 3 dijela uključuje:

1. 20 x клейких повязок u pakiranjima

2. 1 KOMPLET xCPR

3. 1 x бинтовые škare, 19 cm, inox (15 cm povoljno)

4. Gaza brisevi 6xCotton, individualne, ali dolaze u pakiranju od 3 komada, sterilne, 7,5 cm x 7,5 cm

5. 1 x Kartica umjetnog disanja

6. 1 x Disaster deka, 2,1 m x 1,6 cm u torbi, munje

7. 2 sterilne jastučići za oči

8. 1 x сканирующая traka za groznica

9. 1 x Brošura za pružanje prve pomoći

10. 1x Hypoallergenic ljepljive trake, 25 mm

11. 2 нитриловые rukavice velikih dimenzija (1 par s maskom za umjetno disanje)

12. 3x Ne прилипающая do rana zavoj, sterilna, 5 cm x 5 cm

13. 1 x Ne прилипающая do rana zavoj, sterilna, 10 cm x 10 cm

14. 3хпластиковые pakete (3 veličine)

15. 2 x Kompresije bend, teške težine, 10 cm x 1,8 m, bez istezanja

16. 1 x Реанимационная maska za lice, jednokratni, uključujući 1 par rukavica i антисептическую salvetu (u PAKETU za CPR)

17. 6 zaštitnog xSafety, 4 velika i 2 male

18. 5x занозных sonde, individualne, dolazi u 1 pakiranju po 5 komada.

19. 1 x Trokutasti povez, 96 cm x 96 cm x 136 cm

20. 1x pinceta, otporan na rđu, sa zaštitom vrha, od nehrđajućeg čelika (smallHandy)

21. 3-combi раневые zatvarači, individualne, dolaze u 1 pakiranje po 3 komada.

22. 1x zavoje za rane, broj 14 prosjek, sterilni

Znamo koliko je važna težina i prostor, a kada ste na putovanju, pa smo razvili najbolji kit odgovara vašim potrebama, pri tom pružajući vam dovoljno komponenti za prvu pomoć za liječenje nesreće.Putni set je također idealno odgovara za pretinca za rukavice vašeg vozila ili za stavljanje pod prednjim/putnikom sjedala.

Osnovne karakteristike

Kao i sve naše torbe prve pomoći, torba za auto razlikuje čvrstoće, trajnosti i vodootporan.Munje izdržljiva, a na torbi je sjajna ivica, da joj je lakše razabrati noću.

Unutar torbe je svaka komponenta prve pomoći ima svoje mjesto i označen oznakom na kojoj je naznačeno da je to predmet i za što se koristi.

Ostavili smo nekoliko slobodnih mjesta za vas, da biste mogli dodati svoje insekata i krema za sunčanje, a također postoji dio osobnog prostora, koja vam omogućuje da se prilagode skup u točno prema vašim zahtjevima.Možete staviti tamo nekoliko lijekova ili блистерную ambalažu, ili nekoliko dodatnih zavojem.To je tvoj izbor.

Auto komplet prve pomoći pripada Australiji i razvio ga.To će nadmašiti sva vaša očekivanja.Pobrinite se da vi ili vaš automobil spreman za narednu avanturu, jer nikad ne znate što vas čeka iza ugla.Za što bih trebao koristiti ovaj skup?

Trebat će vam ovaj kit za vaše vozilo (radni i privatni), 4WD, kamp prikolice, brodove, kuće za odmor u kampu, planinarenje ili треккинговых avanture, ovog putovanja oko svijeta, školske izlete, sportske torbe dan.

Zahtjevi na radnom mjestu?To čini vaš radni auto/ ured automobil je kompatibilan.Vozila se tretiraju kao mjesto rada, a po zakonu morate imati odgovarajuće prve pomoći u svakom radnom vozilu.

Naši

Anonymous

IZVANREDAN!

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Korištenje Vanjski / Home / Tvornica
Boja Crveni i crni
Broj modela БХХ165
Veličina 18x22x9CM
Naziv Беарх - ho - ho