1-1/4 "Od ugljičnih vlakana Za Volan Bicikla RXL SL, Novi Upis, 1-1/8 ", Izgrađen Štap, Interna usmjeravanje, Biciklistička ručka za Bicikl

1 276.07 kn 638.03 kn

  • Oznake: širok ugljičnih vlakana volan, ugljičnih vlakana volan polar road, carbon štap trefox, integrirani viziju upravljača, volan mtb integrirani, traka za upravljač bicikla, slobodan ugljika štap bicikla, biciklistička lock volan, ugljičnih vlakana volan gub mtb, suknje na biciklu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a7571

Opis

Detaljne informacije o proizvodu

Marka: RXL SL

Materijal: Karbonskih vlakana T700

Boja: Crna

Izgled: UD sjajni

Težina: Približno 310 g (420 * 90 mm)

Dužina šipke: 90/100/110/120 mm

Veličina fan: 400/420/440 mm

Promjer viljuške: 1-1/8" (28,6 mm) /1-1/4" (31,8 mm)

Kut nagiba štap: 7 stupnjeva

Pad: 125 mm

Domet: 80 mm

Pogodno za: Cestovnih bicikala, bicikala TT, трековых bicikala i tako dalje

Karakteristike: Jednostavnost ugradnje i uklanjanja, ugrađeni volan;

Prijateljski podsjetnik :

1, Postavite proizvod ispravno, molimo vas da slijedite navedene momentom pritezanja (4 nm)

2, Zategnite vijke.Jer je napravljen od karbonskih vlakana, preporučujemo zategnuti telo, da ga podržati, stezanjem ruke.Pukotine mogu nastati pod jakim neizvjesnosti

3, Može se postaviti držač brzinomjer/vremena

4, Unutarnja brtva za zaštitu kočnice autoceste i smanjenje svakodnevnog habanja, smanjenje nesreća i osigurati više sigurno kretanje; Volan integrirani dizajn za natjecanja, koji je jednostavan za postavljanje i rastavljanje, vrlo je pogodan za natjecanja.

Savjeti: Karbonskih vlakana uspoređuje s aluminijskim legure: lakši u težini.Puno je ljepše gledati.Više od svijetle boje.Jača otpornost na pritisak.Anti-shock.Posjeduje odgovarajuću elastičnost, poboljšava klasa vašeg bicikla za samo nekoliko minuta.

garancija kvalitete: bilo koji problem u kvalitetu ovog proizvoda, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo vam poslati besplatnu zamjenu ili u potpunosti vratiti vaš nalog, daju garanciju na godinu dana!

Otpremna

1, Prosljeđivanje provodi free shipping avionom, ako je težina paketa veća od 2 kg ili veličina pakiranja veća od 90 cm, mi ćemo koristiti EMS i sl. Ili brod robe s dva посылками ili više pošiljaka zrakoplovom.

2 Upute: Težina i veličina, koje smo naveli u detalje pakiranje, nisu stvarne težine i veličine proizvoda, ako je potrebno znati stvarna veličina i težina, vi samo trebate nas kontaktirati.

3, Rok isporuke:

A, transport u razvijene zemlje traje oko 7-45 dana

B, u udaljenim zemljama - oko 2-8 tjedana

4, Ako kupac želi koristiti brži način dostave, na primjer, EMS, DHL i sl., Molimo vas da nas kontaktirate u vezi povećanja isporuke.

5, Priručnik: Vrijeme isporuke ovisi o vremenu carinjenja kupca ili više sile.Ako kupac ne primi robu za dugo vremena, nadamo se da će kupac biti u mogućnosti kontaktirati vašeg carine ili lokalnog poštanskog ureda, da se roba u skorije vrijeme.

Usluge nakon prodaje

Mi smo 100% potvrditi kvalitetu proizvoda prije slanja.Ako naiđete na neki neočekivani problem, nadamo se da ćemo riješiti problem s kupcem na prijateljski način na sljedeće načine:

1, Ako je to pitanje kvalitete, kupac može podnijeti zahtjev u roku od 15 dana nakon prijema robe, kupac mora osigurati fotografije ili video i druge dokaze prodavatelj za identifikaciju.

2, Umjetno oštećene, kupci snosi punu odgovornost.

3, Program za obradu kvalitete proizvoda:

A, kupac vraća proizvod nam se i odgovoran je za troškove povratne isporuke; nakon toga, kao što ćemo dobiti robu, mi ćemo poslati novi proizvod kupcu i оплатим trošak ponovne dostave.

B, ako je proizvod (ukupna cijena, uključujući otpremu, iznosi manje od 10 dolara) ima problema s kvalitetom, mi smo ponovno poslati novu robu u sljedećoj rezervaciji kupca; ako kupac ne planira napraviti novu narudžbu u skorije vrijeme, kupac morati platiti trošak ponovne dostave.

POREZ

Plaćanje poreza je dužnost svakog građanina, tako da se kupci bi trebali biti odgovorni za sve poreze u svojim zemljama.Zbog poreznih problema kupci odbijaju primiti robu, onda kupci moraju biti odgovoran za troškove prijevoza.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Cestovni Volan / Zakrivljeni Štap
Okretni moment 4 Nm
Korištenje Cestovni Bicikli
Dužina stabljike 90/100/110/120 mm
Naziv RXL SL
Funkcija 3. Ručica za Spuštanje bicikla
Izgled UD Sjajni
Dužina 90/100/110/120mm
pad 125 mm
Sastojci Volan
Materijal Karbonskih vlakana, Karbonskih vlakana T700
Širina 401 - 500mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Promjer tanjura 31,8/28,6 mm
Funkcija 2 volan bicikla
Promjer spojnice 31,8/28,6 mm
Funkcija 1 od ugljičnih vlakana volan
Postići 80 mm
Širina upravljača 400/420/440 mm