Komplet donjeg rublja, Donje Čulna Donje Rublje s Cvjetnim Uzorkom, Seksi ultra-tanki Prozirni Grudnjak s Vezom i ...

78.53 kn 47.10 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a77164

Opis

Naziv tkanine: Grid

Stil: stil Трехточечный

Применимый spol: Ženski

Detalji stila: Perspektiva

Uloga igranje igra: Tip djevojke slatka

Boje: Bijela, Plava, Crna, Crvena

Veličina: S, M, L

O Isporuci

Ruski kupci, molimo, ostavite svoje puno ime.

1. Nudimo besplatnu dostavu u većini zemalja.Za sve narudžbe u vrijednosti od preko 5 dolara će biti poslan redovnom avionom.Na primjer, standardna dostava A-cipele.com.hr, Singapur, ePacket, prioritetno DHL i sl.

2. Ako je vaša narudžba veća od 2 kg, a mi ćemo izabrati EMS, DHL, FedEx, TNT ili drugu isporuku, posebno aviokompanija.

3. Ako želite odabrati određenu prijevoznika ili vam je potrebno hitno upućivanje, molimo vas da nas kontaktirate prije plaćanja.Mi ćemo vam dati najbolju ponudu

4. Ako ste dugo vremena ne primaju pošiljke, molimo, obratite se službi za korisničku podršku da biste dobili informacije o logistici.O povratku

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, kad ste ga dobili, molimo vratite ga u roku od 7 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što ga vratiti.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom modu, molimo vas, kontaktirajte nas i pošaljite nam pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac ili poslati ponovo, bez ikakve dodatne naknade.O porezu

Nastojimo pružiti naše proizvode po optimalnim cijenama.Kupac je odgovoran za plaćanje dodatnih poreza kao što je porez na uvoz, PDV-a i sl. Ako se odredište nalazi u Brazilu, molimo navedite vaše CPF ili /i CNPJ kada naručujete, kako biste smanjili probleme sa logistikom.O Дропшиппинге i veleprodaja prodaje

Za veleprodaju ćemo ponuditi našu najbolju cijenu i brz način dostave, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima.

Za dropshipping mi mogli poslati robu direktno svojim klijentima.Molimo vas, ostavite poruku prilikom kupovine: ja осуществляю дропшиппинг, ne postavljati nikakve informacije.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip remena Podesiva бретельки
Vrstu podrške Underwire
Debljina šalice kalupa Ultra-tanki tanki
Tip elementa Setove Grudnjaka i Бриджей
Непристойная slika No
Broj modela ST004
Stil Seksi, Трехточечный stil
Seksualno potiču na razmišljanje No
Tehnike prodaje Veleprodaja i maloprodaja
Дропшиппинг Podrška
Stil grudnjaka отжиматься
Detalji stil Obećavajuće mreže
Materijal Polyester
Vrsta komplet donjeg rublja
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Ukras Vez
Boja Plava Crna Crvena Bijela
Tip zatvaranja Kopča straga, Vučna kuka s проушиной
Spol Žene
CN Guangdong
Oblik čaše Tri četvrtine (3/4 šalice)
Tip slike Cvjetni