Mala Gica Kasice Za Novac, Kutije Za Pohranu Dječje Igračke Home Dekor Kutija Za Uštedu Novca Dječje Prase Banka Novca

19.94 kn

  • Oznake: klasicni kutija za novac, svinja plava mačka, novac u staklenoj kućici, banka hrane zt, gica вайана, torba na južnoj obali, gica mačji cipele, snažan bankarski kovčeg, lutkarska prase, sef u kutiji pi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a77516

Opis

POSTAVKE Težina: 85 g Upućivanje uključuje: 1 * banka kovanica Molimo, imajte na umu:

Zbog ručnog mjerenja veličina može imati odstupanja u 1-2 vidi

Zbog različitih izvora osvjetljenja zaslona i kamere se mogu pojaviti manje razlike u boji, uglavnom u obliku svih boja.

Zbog duge isporuke roba može biti oštećen prilikom transporta, ako je roba oštećena, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar, hvala na razumijevanju.

Naša garancija

Iskreno vjerujemo da nude neke od inovativnih proizvoda u svijetu i želimo osigurati da ponavljam to sigurno jamstvo, bez rizika da u roku od 90 dana.

Ako zbog bilo kojeg razloga nemate pozitivna iskustva, mi ćemo učiniti SVE što je moguće kako bi bili sigurni da ste 100% zadovoljni sa svojim kupnje.

Kupovina online može biti izazovan zadatak, stoga želimo da razumijete, da apsolutno NULA rizik leži u tome da se nešto kupiti i probati.Ako ti se to ne sviđa, ne обижайся, možemo sve popraviti.

Imamo 24/7/365 тикетов i podrška putem e-maila.Molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna pomoć.

Dostava diljem svijeta ✈

Molimo, imajte na umu da je dostava osiguranika širom svijeta.Отслеживающие sobe UVIJEK će biti poslani, da bi ste mogli pratiti na svakom koraku!Cool stvari stoje tako, da ih čekati!

100% bez rizika kupnja

Ako ga kupite, i smatrate da vam on ne odgovara, ne brinite.Jednostavno, pošaljite nam poruku i mi ćemo vam ponuditi zamjenu ili povrat novca kako bi bili sigurni da je sve u redu.100% jednostavno i bez rizika proces.

Naši

Anonymous

Mali. Zroblen start 3 plastične. U dnu je to skretanje. Došao je u paketu sa kutijom

Anonymous

Slatka

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela ГВ1638
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Značajke 1 Crtić Svinja Novčani Banka
Oblik SVINJA
Značajke 2 kutija za čuvanje novca
To je pametan uređaj NO
Značajke 3 Dječje Igračke Poklon Za Rođendan