REDDHOON 60/120 ml Lekovito Maska 5 Sekundi Brzo Obnavlja Oštećenja Meke Kose Za Sve Kose Кератиновое i Njegu kože Glave Glatku Kosu

25.86 kn 20.44 kn

  • Oznake: botox maska za kosu, кератиновая maska yass, кератиновая maska kpur, кератиновая maska nabor, кератиновая maska alisador, cvjetne čipke maska blace, ženska kosa homas, brzo cvjetne čipke maska, noir crne kose, cvjetne čipke maska za vezenje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a79091

Opis

Dobrodošli na izravnu isporuku.imamo na raspolaganju, možete da naručite, mi ćemo poslati u roku od 24 sata nakon vaše narudžbe te vam pružiti pravi broj za praćenje u roku od 24 sata. imamo na lageru u skladištu u SAD-u, dobrodošli na red sa zaliha u SAD-u, možemo poslati iz skladišta u SAD-u.Sastojci: Temeljeno na proučavanju situacije s kosom više od 10 000 potrošača, razvijte te sredstva za njegu korištenjem visoke tehnologije - uvozi sirovina u kombinaciji s finim molekularne tehnologije može napraviti kosu mekom i sjajnom!Brzo oporavlja oštećenu kosu, pogodan za sve tipove kose s keratin i kože glave.Možete odabrati: Klima uređaj 60 ml / 120 ml Glavni sastojak: hijaluronska kiselina, lovor, kokosovo ulje, keratin, shea maslac, силантриол Glavni sastojak: hijaluronska kiselina, lovor, kokosovo ulje, keratin, shea maslac, силантриол opis proizvoda: Tip: za Njegu kose i kože glave Tip kose: za sve tipove Boja kao što je prikazano broj: 1 značajke: 1. Prirodna maska za kosu pomaže da se osuši, čak i загреть, vratiti, osušiti, lomljive i oštećene kose. 2. Naši prirodni i organski sastojci pomažu vratiti oštećene kose i sprečavaju bilo kakve posljedice pregrijavanja i pretjerane slaganje. 3. Vlaži i zamućenost može navlažiti kosu i kožu glave.Čini kosu mekom i svježom 4. Ovaj moćan hidratantna krema će oprati višak masnoće i prljavštine iz vaše kose, čineći ih atraktivnim i sjajna. 5. Kombinirajući prirodne sastojke, ova maska za kosu pomoći će vam da dobijete sjajnu, zdravu i glatku kosu.Upućivanje uključuje: Maska za kosu * 1 možemo ponuditi CSV/Excel -izravna dostava/prodaja na veliko.Možemo postaviti najbolju moguću cijenu za vas. 1. Nema ograničene zalihe za obavljanje poslova na dnevnoj bazi. 2, šalje vašem klijentu, bez ikakve priznanice, fakture i promotivne ponude unutar paketa 3. Dobrodošli na izravna dostava.imamo na raspolaganju, možete da naručite, mi ćemo poslati u roku od 24 sata nakon vaše narudžbe i dati vam broj za praćenje u roku od 24 sata. 4. Imamo tvornica, ako ne možete pronaći ono što želite, možete mi poslati slike, ja ću saznati za vas.Model 1: 60 ml ---- Ovaj model imamo na lageru u skladištu u SAD-u, dobrodošli na red sa zaliha u SAD-u, možete poslati iz skladišta u SAD-u.Opis:

1 Brz i jednostavan za korištenje кератиновая obrada, nedostatak mirisa, dima, iritacije u procesu liječenja.

2 Postupak za kosu može odmah ispraviti, glatke, vratiti, кондиционировать i ojačati kosu.

3. Korištenje intenzivnog кондиционирующего sredstva, koji vraća vitalnost, obnavljanjem kose iznutra.

4 Zapanjujući rezultati će kosa эластичными, fleksibilan i mekan, prirodno blistav sjaj.Izravni učinak кератинового liječenje može trajati 4-6 mjeseci.

5 Ovaj postupak za njegu kose može brzo riješiti probleme kao što je suha kosa, split završava, hrapavost i sl

Tehničke karakteristike:

Tip: Klima Uređaj

Tip kose: za Sve tipove kose

Zemlja/Regija proizvodnje: Kina

Spol: Unisex

TEŽINA NETO: 150 g

Zemlja/Regija proizvodnje: Kina

Upućivanje uključuje:

1 x Klima uređaja

Opis proizvoda:

Tip: za Njegu kose i kože glave

Boja: Kao na slici

Količina: 120 ml

Broj: 1

Karakteristike:

1. Značajke: Temeljem na istraživanju stanja kose više od 10 000 potrošača, koristimo uvozi sirovina u kombinaciji s finim molekularne tehnologije.

2. To je sredstvo za njegu može učiniti kosu glatkom i эластичными za 5 sekundi.

3. Način primjene: Nakon pranja glave nanesite alat za kosu.Ne dodirujte kožu i masirajte vrhovima prstiju.

4. Kosa pomoć kosa brže apsorbira hranjive tvari, odmah ćete kosu mekom i glatkom!Preporučeno vrijeme masaže 2-5 minuta za najbolje rezultate!

Paket uključuje :

Postupak za kožu* 1

Čarobni tretman maska Hranljiva Maska Za Kosu Hidratantna Regenerativna oštećenja Kose ljekovito mekana kosa Protiv isušivanja vilica Maska Za Njegu Kose

Opis:

1. Ovo eterično ulje je efikasno može vratiti kose, oštećene permed.

2. Ovaj proizvod se može učinkovito riješiti problem završetaka i poboljšati suhoću kose.

3. Ovaj proizvod je bogato raznim biljnim esencijalnim uljima koji učinkovito hidratizirati kosu i čine ih эластичными.

4. To eterično ulje može poboljšati kvalitetu kose, poboljšati čvrstoću kose, učiniti kosa više sjajna i svijetla.

5. Sastojci u ovom proizvodu, sadrže prirodne organske sastojke koji mogu učinkovito poboljšati različite probleme s kosom.

6. Ovaj proizvod je jednostavan za korištenje i nije masno.

Tehničke karakteristike:

Tip kose: za Sve tipove kose

Spol: Unisex

NETO TEŽINA: 30 ml

Sastojci: Pink začin, ulje Хоббы.

Zemlja/Regija proizvodnje: Kina

Tip veličine: u Punoj veličini

Veličina pakiranja:10.7*3.6*3.6 cm/4.21*1.42*1.42 "

Sastav: Eterično ulje

Upućivanje uključuje:

1 x Eterična ulja za njegu kose

Napomena:

1. Molim vas, dopustite 1-3 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog različitih telefona i različitih osvjetljenja, slike možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Hvala na razumijevanju.

ZNAČAJKE 5-novog postupak za kosu Štiti kosu i kožu glave od utjecaja na okoliš, odluči se uobičajeni problemi s kosom, vraća elastičnost i mladost kose, dajući kosi kabinu izgled. Početna postupak - care, klima-uređaj nakon kupanja i sl. Način primjene: Nakon pranja kose nanesite alat za kosu.Ne dodirujte kožu. masirajte kosu vrhovima prstiju, kako bi kosa brže apsorbira hranjive tvari.Otkrit ćete da je vaša kosa odmah će postati meka i glatka!Preporuča se masirati u roku od 2-5 minuta, što će postići najbolje rezultate!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Sastojak Siguran
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Za njegu kose i kože glave
Naziv Реддхун
Broj modela Za njegu kose i kože glave
Broj 1
NETO TEŽINA 60 ml/120 ml/30 ml