Epilator Za Lice Sredstvo Za Uklanjanje Dlačica Na Licu Siguran Alat Za Brisanje Lica Ljepote Navoj Brijanje Štapić Za Uklanjanje Dlaka Vosak, Epilator

10.91 kn 5.49 kn

  • Oznake: epilator za lice sredstvo za uklanjanje dlačica na licu, sigurno sredstvo za brisanje, Vosak za uklanjanje dlačica, vosak za žene, čvrsta voštana grah, tvrdi vosak, Alat za Šminkanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a79216

Opis

Tehničke karakteristike proizvoda:

Materijal: Metal; ABS

Veličina: 15*9 cm

Boja: crvena, ljubičasta, plava

karakteristike proizvoda:

【Efikasno uklanjanje dlaka】 Brzo i temeljito uklanjanje sitnih dlaka i dlaka na usnama, вырванных s korijenom, bezbolno i bezbolno.Može se nanositi na kožu oko lica, usana, obrva.

【Glatko lice】 Make-up u više zgodan i učinkovit, spremite kožu glatkom i nježnom u dugo vremena.Stalna upotreba omogućuje održavanje kože lica, svijetle, glatke i nježne za dugo vremena.

【Solidne】 Kvalitetan plastični materijal i medusobno dizajn, čvrsta i stabilna, fleksibilna

【Sigurnost】 U odnosu krema za uklanjanje dlačica, ovaj proizvod se koristi tradicionalna metoda za uklanjanje dlaka koji sigurno i ne izaziva iritacije.

【Jednostavnost korištenja】 Male dimenzije, mala težina, lako nositi sa sobom.

OBAVIJEST:

1. Zbog utjecaja svjetline zaslona, osvjetljenja i mnogih drugih faktora stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike koja se prikazuje na web stranici.

2. Molimo, imajte na mala odstupanja od mjerenja napravljene ručno.

Upućivanje uključuje:

1 * Alat za uklanjanje dlaka lica

Naši

Anonymous

Hvala vam puno, proizvod došao Tijekom pakovanje u paket mislila sam da će biti manjih dimenzija, i, naravno, odmah попробовала ga. Reći ću odmah, ostao sam vrlo zadovoljna je ugodan za držanje i jednostavno koristiti, a što je najvažnije, on uklanja čak i vrlo male dlačice, iako je u početku to bilo malo bolno. Hvala!!!!!

Dodaj recenziju

Više informacija

Licenca za proizvodnju G20120250
Tip elementa Krema za Uklanjanje Dlačica
Kozmetika posebne namjene NO
NETO TEŽINA 1 kom.
Spol Ženski
Miris Drugo
Sastojak Metal / ABS
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj modela epilator za dlake na licu