16 Kompleta 3-Tier Stalak za Tortu s Krunom, Okovi, Držač za kuhinjski Pribor za Vjenčanja i zabave - Srebrna i Zlatna

282.32 kn 163.77 kn

  • Oznake: nakit kompleti za žene geart, setovi ogrlice za muškarce od nehrđajućeg čelika, kuhinjski setovi ručnik od mikrovlakana, setove haljine za elegantne žene, kuhinjski nož nož od nehrđajućeg čelika, kuhinjski nož iz zlatne čelika, platinum gadget malang, ekološki kuhinjski gadget, nakit setovi cartier za žene, ženske setovi nakita sa slikom škorpije
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a81052

Opis

16 Kompleta 3-tier podloge za torte sa krunom, okovi, držač za kuhinjski pribor za vjenčanja i zabave - srebrno-zlatni Da je priloženo: u ovom paketu 16 kompleta okova za kalup za tortu, dostupan u 2 jarkih boja zlata i srebra, za 8 kompleta za svaku boju, te postolja za tortu odgovaraju različitim stilovima ploče.

Razne kombinacije: ovi držači za tanjure možete kombinirati s 2 ili 3 sloja ploče ili čak više slojeva, koji su pogodni za ugradnju silikonskih kalupa za tortu ručni rad, da bi svoje naftnih proizvoda ručne izrade.

Kvalitetan materijal: okovi podloge za torte je u osnovi napravljen od цинкового legure, glatka površina je izolacija oplata srebrne i zlatne boje, čvrst i jednostavan za montažu, idealne ručno pribor za izradu postolja za tortu.

Jednostavnost primjene: samo instalirajte završio polimera smještati u stalak za tortu, spojite dogovor i zategnite sve detalje u samo nekoliko minuta, možete Ga rastaviti, kada se ne koristi, što je povoljno za skladištenje i transport.

Toplo poklon: koristite ove podmetače za okova, da biste sami napraviti mini-stalak za tortu, koja može postati topao poklon za prijatelja ili obitelji, pogodan za svadbe, zabave, čaj stranaka, maturalne svečanosti, obiteljskih okupljanja, Božića, Dana zahvalnosti i mnogo drugog.

Materijal: Cink legura

boja: Zlato + Srebro

Sadržaj pakiranja:

8 x srebrni stalak za kalup za tortu

8 x Zlatni držač za tortu

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Toplo poklon primijenite ove držači za okova, da biste sami napraviti mini-stalak za tortu,
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Kvalitetan materijal elementi postolja za tortu je u osnovi napravljen od legure цинкового, Glatka površina
Boja Zlato i srebro
Razne kombinacije ovi držači ploče mogu se kombinirati s 2 ili 3 sloja ploče, ili e
Vrsta Setovi oblika za pečenje
Materijal Cink legura
lako se nanosi jednostavno postavite završio поделку od smole u stalak za tortu, Povezujte dogovor