Rotirajući Na 360 Stupnjeva Ladica Za Pohranu, Đonovi Rack, Ormar Za Ostava, Okretni Stol Sa Širokom Osnovom, Kutija Za Pohranu, Rotirajući Organizator Za Kuhinje

178.58 kn 87.48 kn

  • Oznake: Pladanj, kuhinja organizator i kontejner za skladištenje, rotirajući organizator za kuhinje, ploča za pohranu, Proizvodi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a81286

Opis

Označene stavke:

1、 Rotacija za 360 stupnjeva: Spice Spinner ima rotirajući na 360 stupnjeva dizajn, omogućuje jednostavno pregledati i dobiti potrepštine, jednostavno spin, povoljno i praktično.

2. Veliki kapacitet: Rotirajući stalak za začine ima veći kapacitet open ladica u vrhu i 6 odvojena ladicama na dnu za skladištenje začina u kuhinji.

3. Štedi prostor: okrugla konstrukcija postolja za začine s gramofon pruža red u svojoj kući i izgleda jasno i sažeto, tako da možete pronaći ono što vam je potrebno, na prvi pogled.

4. Glatka rotacija: Organizator za začin djeluje na glatke kuglične ležajeve od nehrđajućeg čelika za tiho brzo i glatko rotacije, zbog čega je sve što je na njemu, nalazi se nadomak ruke.

5. Univerzalna upotreba: S ne-skliznuti brtva na dnu, okretni organizator za začine može pohraniti potrepština, kao što su boce, pića, začini, voće, grickalice, toaletne potrepštine, salvete, šminka, parfemi i sredstva za njegu kože.

Karakteristike:

1. Rotirajući na 360 stupnjeva okretni stol omogućuje jednostavan pregled i dobiti potrepštine, lako okreće, koristan i praktičan.

2. Gornji dio predstavlja vanjski ladicu, a donja - 6 zasebne kutije za skladištenje začina.

3. Djeluje na glatke kuglične ležajeve slip od nehrđajućeg čelika za tiho brzo i glatko rotacije.

4. S non-slip brtva na dnu lako možete postavljati posude za hranu, kao što su boce, pića, začini, voće, grickalice, toaletne potrepštine, salvete, šminka, parfemi, sredstva za njegu kože i drugih potrepština.

Specifikacija:

Naslov: Rotirajući Stalak za Začine

Materijal: ABS

boja: Bijela

Veličina: oko 29.5*29.5*13.5 cm/11.6*11.6*5.3 u

Pakiranje list:

Rotirajući stalak za začine * 1

Napomena:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela asortiman kuhinja pladanj na kotačima сервировочный ladicu
Materijal Plastika
Korištenje POSUĐE
Stil Moderan stil
Vrsta Posude Za Pohranu
Podrijetlo Kontinentalna Kina