Potiskivač Za Kožicu Noktiju Od Nehrđajućeg Čelika Za Uklanjanje Zanoktica Gel-Lak Za Nokte Овощечистка Scraper Омертвевшая Koža Pedikura Manikura Prazan Skup Alata

15.68 kn 7.51 kn

  • Oznake: potiskivač, setovi alata za nokte, pinceta-potiskivač za kožicu noktiju, Štapić za nokte, Alat za Nokte
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a82837

Opis

Opis:

Materijal: Nehrđajući čelik

Kvaliteta: potpuno novi i kvalitetan

Mailto: Kao što je prikazano na slici

Prednost:

1. Alat za uklanjanje zanoktica sa originalnim dizajnom, krunica žlice pametno prilagođava zakrivljeni oblik nokta uklanja lak za nokte brže, a trokutasti krunica se koristi za više pažljivo uklanjanje laka za nokte i ne oštećuje nokat, male glava za uklanjanje zanoktica čini kosu glatko, prekrasno uređenog, akutne i lako rezati.Kutikule bi se koristi za brzo uklanjanje mrtvih stanica kože i uklanjanje bolova.On također može produbiti prljavštinu duboko u zglobovima i na rubovima, ne ostavljajući mrtve točke.

2. Dužina i debljina drške temelje se na ergonomiju i mehanike, povoljno i štede trud, đonovi dizajn osigurava dobro prianjanje i ne može lako skliznuti u radu.Pile mudro dizajniran tako da ga nije bilo lako izgrebati prstom.

3. Strugalica za stratum sloj izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika za dugovječnost, zaštitu od habanja, korozije.On ima dugi vijek trajanja.

4. Potiskivač zanoktica mali, jednostavan za nošenje i pogodan za bilo koju vrstu ruke i nokte.To je najbolje sredstvo za liječenje gljivica noktiju na nogama, alati za pedikuru i alati za njegu noktiju ruke i stopala manikura.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Vlasnik pepela
Veličina As the picture shows
Tip elementa Potiskivač zanoktica
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika
Broj komada KOMBO
Proizvod Alati za Nokte