Set Za Uklanjanje Ušni Vosak Pročišćivač Ušni Vosak Prijenosni Automatski Električni Vakuum Set Alata Za Čišćenje Ušni Vosak Bez Svjetla

30.92 kn 21.96 kn

  • Oznake: set za uklanjanje ušni vosak pročišćivač ušni vosak, Alat za uklanjanje Ušni vosak, vakuumski čistač za uši, kolektore, Sredstvo za uklanjanje voska, скви
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a100214

Opis

Karakteristike:

1. Trajan: pinceta je izrađen od visoko-kvalitetnog aluminija, on je izdržljiva i korisno za prikupljanje ušni vosak.S pozadinskim osvjetljenjem na njemu čišćenje postaje sve više zgodan.

2. Sigurno upotreba: Alati za čišćenje ušiju su izrađeni od nehrđajućeg čelika zdravstveno klase, jaka i izdržljiva za dobru higijenu ušiju.Tanka rad, glatka vrhovi ne izazivaju iritaciju ili ogrebotina na ušima.

3. Savršen poklon: Elegantan i praktičan, prenosiv okvir za skladištenje i transport seta za uklanjanje ušni vosak, pogodan za svakodnevnu uporabu ili putovanja.To bi trebao biti idealan poklon za vašu obitelj ili prijatelje.

4. Super svijetle: za razliku od drugih alata za uklanjanje ušni vosak, koji je teško koristiti, mi smo opremljeni naš vrlo svijetle led.To znači da ćete biti u mogućnosti vidjeti svaki dio uha je puno jasnije za bolje i sigurno uklanjanje ušni vosak.

Opis:

Dizajniran da bude praktičan i jednostavan za korištenje za bolje čišćenje ušiju.Alat je vrlo učinkovit pinceta-glavi противоскользящими linije, što omogućuje маневренно ukloniti sve ušni, nema više naslage voska i nemir.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS i nehrđajućeg čelika

Boja: zelena

Prehrana uho žlice: 2 AA baterije (u paketu ne dolaze)

Tip: Uho žlica + povećalo + plastična kutija, Uške žlica + spona za uši + spona za nos + povećalo + plastična kutija (opcija)

Upućivanje uključuje:

1 komplet alata za čišćenje ušiju, sredstva za uklanjanje ušni vosak

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv NoEnName_Null Ne ime
Broj komada KOMBO
Materijal ABS i Nehrđajućeg čelika
Boja Zelena
Tip elementa Briga za uši
Snaga Uho žlice od 2 AA baterije (ne dolaze u kompletu)