Jednobojnu Baršunasti Spušta Naslon Za Ruku Krilo Presvlake Za Stolice Sa Presvlakom Za Jastuk Sjedala Protežu Zaštitnik Presvlaku Za Kauč Za Dnevni Boravak Kuće

479.03 kn 239.55 kn

  • Oznake: тронное stolica, torbica za fotelje od spandex, presvlake za stolice-крылышка, podnožje nogama, torbica od elastične tkanine
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a2109

Opis

Karakteristike:

✔O VELIČINI -Visina naslona: 95 ~ 100 cm (37,4 ~ 29,8 cm) Dužina sjedala: 78 ~ 85 cm (30,7 ~ 33,5 cm) Širina sjedala: 84 ~ 90 cm (33,1 ~ 35,4 cm)

✔MATERIJAL - Presvlaka za stolice-krila izrađen od visoko-runo tkiva, prozračna i udobna tijekom sjedenje, i osigurava dobru funkcionalnost.

✔ZAŠTITA I KORIŠTENJE naš presvlake za stolice sa sklopivim naslonom ne samo da će zaštititi vaše stolica-stolica od slučajnog prljavštine, kao što su mrvice keksa, i svakodnevno trošenje i habanje, ali i da će postati odličan izbor za doma s djecom i kućnim ljubimcima.

✔HOME DEKOR - lijepa torbica za fotelje i štedi vaš novac, produljenja trajanja svog kauča.Elegantan uzorak daje vašoj stolici novi izgled.

✔ Jednostavna INSTALACIJA I održavanje-lako se nosi i lako izmjenjivi. Stroj za pranje rublja, odvojeno u hladnoj vodi na щадящем načinu rada, ne koristite izbjeljivač.

✔NAPOMENA - Molim vas, unaprijed izmjerite svoju stolicu za ljuljanje i usporedite ga s našim veličine.

✔ Upućivanje uključuje: Presvlake za stolice-krila * 1 kit (torbica za fotelje-krila * 1 kom., torbica za jastuk * 1 kom.)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta skupa DA
Materijal Elastan / Poliester
CN Zhejiang
Broj modela ИТ119
Korištenje Stolica s naslona za ruke, Hotelski stolica, Vjenčanje stolica, Mogućnost stolica
Uzorak Однотонный Obojene
Stil Monokromatski
Naziv БРИКСУЭ