Makrame Hvatačem Snova Boho Home Dekor Mjesec Ramazan Ukras Makrame Zidni Ukras Dječje Nordijsko Soba Dekoracija Dječje

140.36 kn 64.58 kn

  • Oznake: hmm majica sa kapuljačom makrame, uređenje arco home, гобеленовый dekor u boho stilu, estetski ukras za nokte, nesigurnim hlače, posude makrame vješanje, mod boho, plakat u odnosu na графити, naljepnice zid гобеленовый kvadrat, svileni šal visi na zidu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a61754

Opis

Makrame Hvatačem Snova Boho Home Dekor Mjesec Ramazan Ukras Makrame Zidni Ukras Dječje Nordijsko Soba Dekoracija Dječje

Napomena: Gudačkih svjetla u kompletu ne dolaze, molimo vas kupite odvojeno, ako je to potrebno.Kupiti

Napomena

1. 【IZVRSNU KVALITETU Materijala】 catcher snova ekološki!Spavao je mirno, znajući da je vaš hvatačem snova je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala.Svako pero pažljivo selekcijom.Catchers snova pažljivo su izrađeni ručno, kako bi se osigurala čvrstoća i trajnost.To je čvrsto držati svoje dobre snove, a loše ускользнут daleko!Boja se nikada ne поблекнет, oni mogu trajati cijelu sezonu i koristiti stalno u narednoj godini.

2. 【SIMBOLIČKO ZNAČENJE CATCHERS SNOVA 】 Hvatačem snova ima vrijednost molitve o svijetu i donosi sreću.On visi u vrtić i može ba! noćne more, prisiljavajući ljude da sanjaju o zaspao.Također možete objesiti na automobil, na sreću!

3. 【LIJEP HOME DEKOR】 želite da u vašoj sobi je bila najbolja atmosfera?Zamislite samo da je zid svoje sobe elegantno je zamotan u ovom jedinstvenom ловцом snova.Ili, može biti, to je soba vašeg djeteta, i on mirno spava pod "ловцом snova".Ili, može biti, možete je objesiti u vrtu.U svakom slučaju, došli ste na pravo mjesto.Ova lijepa hvatačem snova ručni rad će vam predstaviti one vibracije, koje vi tražite.

4. 【PRIČA CATCHERS SNOVA】 Autohtoni američki indijanci su vjerovali da catchers snova улавливали negativne snovi u svojoj паутинной strukturi i održavali ih do zore, kada je sunčeva svjetlost pada na njih u zoru, negativna energija, rangiran na mrežu, разрушалась.U sredini rešetke ima okruglu rupu.Kažu da je samo dobar san može proći kroz rupu i ostati perjem, ali noćna mora pasti u mrežu i da će nestati s suncu sljedećeg dana.

Hvatačem Snova Iz Makrame U boho stilu

lunar dekor

zidni ukras od makrame

dekor sova od makrame

dekor iz makrame

ukras ramazana

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Dizajn AUBUSSON
Oblik mjesec i zvijezde
Okvir No
dekor u boho stilu makrame
korištenje soba dekor Tapiserija
ramazan ukras ramazana 2022 godine
Materijal Poliester / Pamuk
Inženjering Pletene
Tip slike Solidan
Uzorak Vezeni
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip čišćenje Ručno pranje
Broj modela S29
Stil Monokromatski
slatki dekor sobe dekor u boho stilu
CN Zhejiang