Bežične Bluetooth slušalice BT5.2, vodootporan sportski slušalice buke ako zovete, slušalice sa utakmice režim i režim ekvalizatora

276.90 kn 119.05 kn

  • Oznake: Sportske Slušalice, Slušalice Lenovo Slušalice, slušalice, slušalice sony slušalice, bluetooth slušalice, Slušalice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a236125

Opis

Bežične Bluetooth slušalice vrijednost je ture BT V5.2, vodootporan sportski slušalice s redukcijom šuma DSP, slušalice s mikrofonom i igra mo za trening, trčanja, vožnje, široko se koriste za Xiaomi Huawei iPhone i druge uređaje s tehnologijom Bluetooth 【Hi-FI audio】-Čip podržava AAC, SBC kodiranje visoke razlučivosti, prikaz više detalja zvuka, snažni niska frekvencija, slatka i bistra visoke frekvencije. 【OTPORAN NA znoj】 -Odličan proces brtvljenje i precizan dizajn oblika mogu dobro se spriječilo prskanje oborinskih voda, i ona se ne boji znoja. 【JASAN POZIV】 - Ugrađeni algoritam poziva DSP, smanjenje šuma se obavlja za vrijeme poziva u stvarnom vremenu kako bi se osigurala jasne pozive. 【Način rada za igranje】 - Podržava način rada za igranje niske latencije, što omogućava vam da doživite pravi gaming sceni, bez ikakvih kašnjenja u igri. 【DUGOTRAJNA】 -Koristeći маломощное rješenje Bluetooth, s punjivom baterijom za slušalice kapaciteta 30 mah i baterijom velikog kapaciteta za punjenje kapaciteta 350 mah, on može pružiti 24 sata dugog trajanja baterije. (80% od ukupnog broja)

Naši

Anonymous

Vrlo dobar, bas jako, jako dobre, koštaju previše, jednostavno došli na dodir, to je mala stopala slušalice, ali jednostavno naviknuti.

Anonymous

Sve u svemu, slušaj me, ja ću ti točno reći, da je to za proizvod, a onda sam начитался, kao što je zob, ljudi ne шарят, kao smokva. O glazbi: ako ste ljubitelj kvalitete zvuka, a zatim prolazite, zvuk postoji, ali to nije tako, kao da je reproducirana iza ekrana. Ovdje ne bas ugodne. O razgovoru na tijelu: To je dobro, oni su me dobro čuju, i ja je dobro čujem, ponekad je to loše, ali to nije iz slušalica, na drugom kraju loše uređaj ili nešto sa mikrofonom, ali učinio sam to malo tiše, i to je sve idealno.

Anonymous

Bluetooth slušalice su odlične kvalitete. Zvuk i vrlo dobar лайк.

Anonymous

Dostava u Minsk zauzela je 30 dana. Sve u svemu, vrlo dobre slušalice, izgleda baš dobro. Oba uha rade normalno, jako glasno. Zaslon osjetljiv na dodir za upravljanje samo za zaustavljanje i reprodukciju. Oni opravdavaju svoj novac, ali mislim da je bas suha. Oni kao da postoji, ali ne i izraziti, može se, naravno, igrati s equalizer. Samo bas sam stavio 4, općenito uši stoje 5.

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj vozača 2
Je bežični DA
Kodeci AAC, сбк
Puni гармоническое distorzija 1%
Verzija Bluetooth 5.2
Raspon frekvencijskog odziva 20 - 20000Гц
Podrška za memorijske Kartice No
PROGRAM podrške No
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Raspon impedancija do 32 Ohm
Stil U uhu
HD Jasan Mikrofon Digitalna Redukcija Šuma
Tip slušalica Bežične Slušalice Vrijednost Je Ture
Materijal Obloge za slušalice Silikon
Naziv starsky
Dekodiranje HD podrška za AAC SBC
S mikrofonom DA
Promjer lanca 10 mm
Bežični tip bluetooth
Vrsta Slušalice i slušalice
Certifikacija FCC
Karakteristike S mikrofonom, Podrška Za Apple Siri, Podrška Za Google Assistant
Popis paketa Vodič za korisnike, Torbica za punjenje, Kabel za punjenje
vodootporan DA
Materijal Plastika
Aktivno poništavanje šuma No
Princip вокализма Dinamički
Informativni materijal Istinska Bežična Veza
Konektori Tip C
Tip magneta Неодимовый
Način punjenja Torbica za punjenje
Široko применимый Za Xiaomi Huawei iPhone13
Vodootporan Dizajn Vodootporan i otporan na znoj
Kontrola jačine zvuka DA
Sportski tip za trening, Izvodi, Vožnja, Biciklizam i Planinarenje
Otpor 32Ω
Gumb za upravljanje No
Vrstu utikača Nema
Osjetljivost 110 db