Profesionalni Tester krivulje VI TZT NI-210 Alat za testiranje pcb Sa двухканальным istovremenim prikazom

3 978.68 kn 1 989.37 kn

  • Oznake: tiskana pločica tester krivulje vi, mdp m01, na brodu tracker, tzt oled, hackrf, фг8300
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a246541

Opis

Profesionalni Tester krivulje VI TZT NI-210 Alat za testiranje pcb Sa двухканальным istovremenim prikazom

Napomena:

Potrebno ga je koristiti s осциллографом, i na осциллографу ne podnosi visoke zahtjeve, ako je to dvokanalni osciloskop.Može se koristiti kao analogni tako i digitalni osciloskopi (efekt prikaza u stanju xy digitalnog osciloskopa i niske klase i brzina odziva malo gore).

Karakteristike:

- Dual-channel ulazni signal

- Dva kanala se prikazuje 3 frekvencije istovremeno

- 5 podesivih naprezanja: 3, 10, 15, 20 i 60

- Prikaz kanala A, B kanala, kanal, A+B.

- S mogućnošću skeniranja

- Podesite položaj kanala B za lakšu usporedbu i mjerenje

- Триггерный izlaz ac / dc promjenjive amplitude i širine

Kratak opis VI-tester:

1. Karakteristike primjene testa ASA:

Analiza analognih potpisa - to je metoda za otkrivanje kvarova, naširoko koristi u e-tiskane ploče.Posjeduje sljedeće karakteristike primjene:

1.1. To se ne odnosi na princip rada sheme i ne zahtijeva da se shema je u radnom stanju, pa ga možete koristiti za otkrivanje kvarova pcb bez crteža i podataka koji nedostaju u opremi (bez on-line testiranja).

1.2. Nema potrebe uključivati napajanje tiskanih pločica, što je relativno sigurnije.

1.3. To se ne odnosi na rad komponenti na pcb, pa bez obzira na to iz koje vrste uređaja sastoji se shema, mogu biti testirani digitalni, analogni, mješoviti digitalno-analogni, poznate funkcije, nepoznati (na primjer, namjenski, programabilni) i tako dalje

1.4. On je testiran na određenim stranicama (priključku uređaja) i uglavnom nije ograničen pakiranjem komponenti na pcb.Budući da jedan uređaj može se promatrati kao najjednostavnija shema pcb, tehnologija ASA također može biti korišten za određivanje kvalitete velikih, složenih ili integriranih uređaja s nepoznatim funkcijama.Zapravo, zbog ograničenih uslova ASA je jedini način za mnoge korisnike otkriti takve uređaje.Osim toga, kada ASA se koristi za određivanje funkcije diskretne komponente, to je također zgodan i intuitivno.

2. Osnovni princip testiranja ASA:

Što se tiče osnovni princip detekcije, ASA test se može smatrati kao prirodni nastavak metoda dokazivanja s pomoću dmm.

Za tiskane ploče bez crteža najčešće korištena metoda za otkrivanje kvarova sljedeći: najprije se s multimetrom izmjeriti otpor kontakata na tiskanoj pločici (zapravo čvor sheme) uzemljenje; a zatim usporedite s odgovarajućim kontaktima, uređaj neispravan pcb.Usporedite otpor uzemljenja, a temelji se na razlici sudite, je li problem u mjestu.Od čvora do pojedinoj komponenti potrebno je odrediti ručno.Ova tehnika je jednostavan, lagan za korištenje i učinkovit.Mnogi ljudi su koristili ovu metodu za popravak složenih i skupih tiskanih pločica.

Glavni razlog niske učestalosti kvarova u ovoj metodi je u tome što multimetar može odrediti otpor samo ako je napon ispod 1,5 v (napon baterije dmm), a otpor uzemljenja pina poluvodičkih uređaja varira u zavisnosti od napona i otpora pri različitim napona može biti varying.Na primjer, izlaz uređaja TTL ima blagi slom pri naponu U 2,5, što dovodi do velikog struje curenja.Takve smetnje ne mogu biti otkriveni.

Zamislite da imate desetine ili stotine мультиметров, i napon baterije svakog brojača razno - raspon napona uključuje radni napon uređaja.Za svaki izlaz pomoću ove tablice, kako bi se testirati i usporediti ih sve, tako da su pronađene navedene pogreške.To je princip testiranja ASA — usporedba u rasponu, a ne samo u trenutku napona.

Upućivanje uključuje:

- 1 x Set testera za intravenskim

Napomena:

- Baterija u kompletu nije uključena u cijenu.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv TZT
S 75063
Broj modela Profesionalni tester krivulje VI NI-210