Trimer za tijelo za muškarce, Električni Trimer za Kosu u Prepone, Vodootporan Mokro/Suhi Škare, Univerzalni Muška Higijenski Britva

514.00 kn 257.03 kn

  • Oznake: pokrijte i grickalice za šišanje, zlatni trimer za obrve, trimer barga vgr, trimer za kosu muti, profesionalni stroj za šišanje kose, nesigurnim hlače, stroj za šišanje kose nostil, stroj za šišanje kose sa punjenjem, držanje štipaljke za kosu, profesionalni stroj za šišanje kose
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a262568

Opis

Opis proizvoda: Brand: LILI Model: ZP-5107 Materijal oštrice: keramika Dužina oštrice za rezanje: 0,02 mm kosilica Snaga: 5 W, 3,7 U Vrijeme punjenja: 5 sati Vrijeme izvođenja: više od 60 minuta Litij baterija: 600 mah napajanje: USB punjenje (spaja na bilo koji stroj ili prilagodnik za punjenje putem USB-port) Napon: 100-240 Težina: 80 g Značajke: Trimer za dlake na prsima, u prepone, lagan i zgodan za nošenje, Dizajn nula preklapanja, rezni alat od čelika 0,02 mm, niska razina buke, pogodan za dnevni boravak, osobni standard: 1 pisaći stroj 1 četka 2 x ograničeno češalj 1 x kabel za napajanje 1 x boca za ulje Napomena: Međunarodni prijevoz ne postivati dozvoljeno korištenje tekućine i bez maziva.

Obično šaljemo narudžbu u roku od 48 sati nakon uplate.Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa ispravna.Ako ste

Ako niste dobili narudžbu u roku trajanja zaštite, molimo vas, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati što je prije moguće.

Mi nismo odgovorni za carine ili poreza na uvoz.Molimo za razumijevanje. 1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan komentar i 5 zvjezdica, pozitivan (5 zvjezdica) je vrlo važno za nas, molimo vas, razmislite dvaput prije nego što ostavite komentar. 2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostaviti negativne povratne informacije (1-3 zvijezde) ili napraviti detaljne procjene.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.

Ako niste zadovoljni proizvodom, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Cijeli proizvod mora biti u originalnom pakiranju i u dobrom stanju.

Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili imaju druge probleme, molimo vas prvo nas kontaktirajte.Smo riješili ovaj problem za vas.

U slučaju pojave bilo kakvih problema, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar.

Ako ste zadovoljni našim proizvodom, molimo vas da ostavite nam 5-zvjezdice savjet, vaše zadovoljstvo je naša motivacija.

Naši

Anonymous

njegova kvaliteta je toliko loše, da je moje tijelo boli i krvari, a on želi naplatiti od mene naknadu za povrat, tako da je razlog zašto sam pitati samo o povratku, u svakom slučaju, ne plaćate, to je tako loše

Anonymous

Kum

Anonymous

Dobar proizvod koji nudi ono što obećava, kao reklama, može se kupiti bez straha.

Anonymous

IZVANREDAN.

Dodaj recenziju

Više informacija

Napon Global Universal(100-240V)
Ciljana publika Univerzalni
baterija LI-on 600 mah
Korištenje триммерная bradu
Prilog 2 Trimer za bradu
Funkcija Izrezati kosu, Smanjite Bradu
Prilog 4 Trimer za Kosu
Pogodan za Salon, Obitelj
Odgovarajući Električni Frizerski trimer za kosu
Vrijeme korištenja 60 minuta
Prilog 1 Men ' S Razor
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Snaga 5 W, 3,7 u
Vrijeme punjenja 5 sati
Vrsta stroj za šišanje kose na облысении/trimer za kosu s 0 sječiva
Naziv lily
Neto težina 80 g
Lice Lagan i zgodan za nošenje
Vrijeme izvođenja oko 60 minuta
Materijal oštrice Прецизионное oštrica od nehrđajućeg čelika
Dodatak 3 Trimer za Kosu U području Grudi I Prepone
Certifikacija CE
Dužina rezanja 0,02 mm
Karakteristike profesionalni stroj za šišanje kose
Vrsta hrane Punjiva