Поясная torba Za Инсулиновой Pumpe, Nevidljivi Lagani Prozračni Višenamjenski Remen, Инсулиновая Vacuum, Fiksni Remen, koji se Koristi za Sve Vrste Pumpi

288.39 kn 259.56 kn

  • Oznake: Поясная torba za Инсулиновой Pumpe, Kratke Hlače, pribor za инсулиновой pumpe, Pumpa, torbica za инсулиновой pumpe, инсулиновая vacuum
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a285386

Opis

Поясная torba Za Инсулиновой Pumpe, Nevidljivi Lagani Prozračni Višenamjenski Remen, Инсулиновая Vacuum, Fiksni Remen, koji se Koristi za Sve Vrste Pumpi

Dostava:

Proizvodi se šalju iz Kine pomoću standardne isporuke A-cipele.com.hr, E-packet, Pošte, Kina i sl. se Dostavljaju u većini zemalja u roku od 30-35 radnih dana.

Odgovornost za bilo kakve uvozne pristojbe ili naknade snose kupci.Klijent može ostaviti poruku o najboljoj poziciji za deklariranog trošak u računu kako bi se izbjeglo plaćanje visokih poreza.

Molimo vas da pažljivo provjerite vaš e prilikom obrade narudžbe.

Ako klijent ne može dobiti parcelu zbog politike uvozne zemlje, mi se ne понесем gubitak. nadam se da možete razumjeti

Naši

Za uspjeh se oslanjamo na kvalitetu naših proizvoda i zadovoljstvo kupaca.Stoga je vaše mišljenje je iznimno važno za nas, molimo, ostavite nam dobar savjet, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Mi brinemo o našim cijenjenim klijentima i uvijek ćemo vam pokušati pomoći.

Molim vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.Mi razumijemo vaše strahove i frustracije i da će učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih problema.

Molimo vas da nam, prije nego što ostavite bilo kakve negativne izjave ili otvoriti bilo sporova na web stranici.Mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem.

Naši

Anonymous

Povoljno. Izdržljiv.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
naziv proizvoda Поясная torba za Инсулиновой Pumpe