26 * 20 cm posuđe Za Pripremu Hrane, Pamuk, Filter Džepovi Na Pertla Суповые Filter Vrećice

11.63 kn 7.30 kn

  • Oznake: 100 vrećica od sisal, кондитерский paket za mikrovalne pećnice, голубиная pamučna torba, 3 m mlijeka, torba-тоут na red, kraft-paket za kruh smeđe boje, ručni pakete za raviole, za višekratnu upotrebu paket od kivija, tkiva torba pub, nesigurnim hlače
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a3498

Opis

Opis:

100% Potpuno novi i kvalitetan

Praktičan i trajnih proizvoda za kućnu upotrebu

Može se ponovno koristiti iznova i iznova, sve dok ne uspije

Tehničke karakteristike:

Materijal: pamuk i lan

Boja: kao na slici

Dimenzije (D * Š) 26 cm * 20 cm

Vez Križem Paket uključuje: 1 komad * Filtar vrećicu

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.

2. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Naši

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan pregled 5 zvijezdama.I 5 zvjezdica za detaljne procjene vaše narudžbe.Mi smo, naravno, ostaviti svoje pozitivne povratne informacije.

2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Jamčimo da su 100% odlučili za vas bilo problema.

DOSTAVA 1. Vrijeme pripreme: trebamo 3-7 radnih dana za pripremu vašu narudžbu, ne obraća pažnju na ono koliko dana je ostalo na obradu. 2. U našoj trgovini nema ograničenog naloga / troškova.Nudimo besplatnu dostavu širom svijeta za bilo koji broj i bilo koji trošak 3. Dostava APO/FPO/DPO ispričavamo Se za ono što poštanske sandučiće i vojne adrese (APO, FPO) ne može biti isporučen.

OBNAVLJANJE i ZAMJENU

Imamo tim za kontrolu kvalitete, koji provjerava ispravnost rada naručenih vas proizvoda, prije nego što će se pakiraju i šalju vam.Ali morate pažljivo potvrditi svoju haljinu veličine prije kupnje (mjerenje veličine biti će prikazan ispod svakog roba).Pažnja: ne možemo prihvatiti razmjenu ili otkaz nakon što je vaša narudžba poslana.U opisu problema potrebno je sljedeće: ---- Broj naloga ----Slike /video neispravne lopte.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi politike povratka, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!

NAŠA GARANCIJA Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom svoga kupnje, možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.Upit: 1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke. 2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži. 3. Trošak povratne dostave je platiti kupac.

Naši

Anonymous

Pokušali smo ga u variva, i on je idealan za kuhanje slanutak djelomično.

Anonymous

O, kvragu. Tkanina je strašno, a remen - loša šivaći konac. Ne покупайтесь na to.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv DOMINANTNI
Materijal Ne-tkani materijal
Stil Moderan stil