7ШТ 2020 Novi Punjiva Električni Trimer Za Kućne ljubimce Pse i Mačke, Stroj Za Šišanje Kose, Rezač Za Uklanjanje Kose Set za Njegu s Češljem

248.44 kn 146.58 kn

  • Oznake: škare za šišanje pasa, stroj, moser, profesionalne makaze za šišanje pasa, codos
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57872

Opis

Karakteristike:

1. Сверхмощная zupčanik za pravo snažan cut sa stabilnim i održivim upravljanjem.R-oblika dizajn ivica sprečava slučajno порезание kože vašeg ljubimca.

2. Титановое nož za učinkovito i dugoročno rezanje.Титановое oštrica štipaljke za kućne ljubimce ne rđa.On uvijek ostaje oštar i osigurava visoku izdržljivost.

3. Novi jednostavan za korištenje, pružamo češalj razine 3-6-9-12 mm. Sada možete sigurno nokte svog ljubimca, čak i ako nikad prije to nisu učinili, ne bojeći se narežite ga.Pomoću выровненной za kosu dlaka vašeg ljubimca će подстрижена savršeno točno.

4. Preciznost motor, niska vibracija i ultra tihi dizajn, rasterećuju od radne buke samo oko 50 db, kako bi vaš ljubimac osjeća lagodno, više ne strahuje od frizure.

Specifikacija:

Snaga: 25 W

Ulazni napon: 220 v 50 Hz

Boja: Kao na slici

Vodilica češalj: 3 mm / 6 mm 9 mm 12 mm

Veličina:

Upućivanje uključuje:

1 x šišanje kućnih ljubimaca

4 x Restriktivnih Češlja

1 x Kabel za napajanje

1 x Četka za čišćenje

Napomena:

1. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-1 cm zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku.Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na vrijeme dobili parcele.Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske usluge, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

Naši

Anonymous

Kutija помята, stroj nije bio ozlijeđen. Radi normi i tiho. U paketu nema ulja za podmazivanje, ima samo zube i glavu.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Izvor napajanja AC
Certifikacija CE