DIY Nail Art Olovka Vodootporan Lak Za Nokte, Olovke Slikarstvo Nail Art Marker Liner Olovka Grafiti Noktiju Akril Ručka Slikarstvo Brod

14.95 kn 10.47 kn

  • Oznake: lak za стемпинга za nokte, Gel-lak za nokte, Pribor i ukrasa za nail art, Alati za označavanje nokte
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a86411

Opis

Označene stavke:

1、 Olovka za crtanje noktiju svoje ruke - posebno dizajniran za nail art. koristeći našu olovku za crtanje noktiju, možete lako kreirati jedinstvene i atraktivne apstraktne linije, trake, cvijeće, grafiti, točke i druge uzorke.Nekoliko varijanti boja.Zadovoljava vaše potrebe u kreativnom dizajnu noktiju.

2. Jednostavnost korištenja - u obliku фломастера i s tankim vrhovima naše olovke za crtanje noktiju lakše koristiti na noktima, za razliku od olovke za nokte s gel-lak.To je povoljno držati u rukama.S njim je lako nacrtati različite točke, apstraktne linije, trake, grafiti, cvijeće i razne uzoraka na noktima.

3、 Brzo sušenje - Nakon upotrebe i crtanje na noktima tragove ostavio našim ručke za nanošenje laka za nokte, suši vrlo brzo.Ova funkcija može vam uštedjeti puno vremena.

4、 Vodootporan - boja našeg фломастера za nail-art je vodootporna.Vrlo korisna funkcija.Boja će trajati vrlo dugo.Odličan alat za uljepšavanje noktiju za stvaranje apstraktnih linija, crta, boja, grafiti, točaka i drugih uzoraka.

5、 5 boja opcije za Naše olovke za nail art imaju 5 boja na raspolaganju za vas to izabrati.Oni dolaze u bijelim, crnim, zlatnim, srebrnim i crvene.Ovo su osnovne boje.Sigurno ćete ga koristiti za stvaranje različitih vrsta nail art.

Opis: Ručka za dizajn noktiju svojim rukama, Vodootporne Olovke za lak za nokte, za crtanje grafita, Linije, Točkice, cvjetni uzorak na Noktima, 5 Smještajnih boje, Marker za crtanje noktiju, Bijela, Crna, zlatna, Srebrna, Crvena

Tehničke karakteristike :

Naziv: Olovka za crtanje noktiju svojim rukama

Čist sadržaj: 3 ml

Boje: Bijela, Crna, Zlatna, Srebrna, Crvena

Karakteristike :

Lako držati u rukama

Tanak Vrh

Jednostavnost korištenja

Vodootporan

Brzo sušenje

Dostupan u 5 boja

Popis paketa: Olovka za crtanje noktiju "Uradi sam" * 1 kom.

Upute :

1. Kliknite na vrh olovke prvi put.Kliknite na vrh olovke nekoliko puta, pričekajte nekoliko sekundi i boja na vidjelo. (važno)

2 Nanesite gel u boji.

3. Ako na noktima ostao plutajući gel, molimo vas da ga isperite.

4. Nacrtajte željeni uzorak na noktima i pričekajte da se osuši prirodnim putem.

5. Nanesite gornji sloj, i on će postati čvrsta.

6. Odmah nakon uporabe zatvorite poklopac.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj komada Jedna mjerna jedinica
NETO TEŽINA 3 ML
Tip elementa Lak za nokte