Ukosnice za plavuše, 200 kom U-oblika, Kopče za kosu, Zlatne/Crne/ Smeđe/Srebrne Kopče za peciva za žene i djevojčice (2/2,4 inča)

57.29 kn 34.39 kn

  • Oznake: velike kopče za kosu 7 cm, bobby pin zlatna, stezaljka za kosu pandža za kosu, puretina bobby brown, bobby brown voda, studs 96 штырей, ovjes boje octene kiseline, interna bobby pin za kosu, bobby pin za kosu zgrabi za kosu, svijetlo smeđe igle
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a95168

Opis

Ukosnice za plavuše, 200 kom U-oblika, Kopče za kosu, Zlatne/Crne/ Smeđe/Srebrne Kopče za peciva za žene i djevojčice (2/2,4 inča)

1. SKUP ЗАКОЛОК ZA KOSU: Napravite spektakularne večernje frizure ili nalaze svakodnevne frizure uz pomoć ovog seta od 150 заколок za kosu s pouzdan učvršćenjem.Plastične vrhove pomažu spriječiti zahvatu

2. KOVRČE, VALA, I još MNOGO TOGA "URADI SAM": od vrućih valjaka, выпрямителей, oblika za pakete i pakete za polaganje - ovdje je sve što vam je potrebno da biste to joj kosu, pristojan salona, kod kuće!

3. KVALITETAN PRIBOR ZA kosu: od klasičnih резинок za kosu i ne повреждающих резинок za kosu do glamuroznog заколок, бигудей, valjci, tijela obaviti za kosu, stezaljki i četke ima pribor i alat za slaganje koje vam trebaju.

4. INOVATIVNE proizvode ZA NJEGU KOSE od fena do auto-uvijači za kosu u kombinaciji стайлеров i posebne četke za kosu — bez obzira na vrstu ili dužine vaše kose, imate kose, koji će vam omogućiti da stvorite bilo koji način koji vi želite staviti!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa bobby pin za kosu
Stil Moderan i Lijepo
Naziv robe U Kuke, Kopče Za Kosu
Broj modela Sigurno pričvrstite Kopče za kosu
Broj komada KOMBO
Područje primjene Žene, Djevojke, Dame, slobodno vrijeme
Komadiće 200 kom.
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Metalne
Broj 200 kom/set
Boja Plava/Crna/Smeđa/Sliver
Veličina 5/6 CM