Silikonska Četka Za Wc, Dodatna Oprema Za Wc, Ispuštena Četka Za Wc, Zid Za Čišćenje Alata, Kućne Setove Pribora Za Kupaonice

117.32 kn 69.21 kn

  • Oznake: usluga čišćenja hrane za kućne ljubimce, univerzalni čišćenje kuće, nesigurnim hlače, Sredstvo za čišćenje wc-a, dodatna oprema za kupaonice culli, pribor setovi za kupatilo ba o, alati za čišćenje какашек, električni četke za čišćenje, pribor toaletni godine, predivna sredstva za čišćenje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56585

Opis

Dobrodošli u naš dućan!

Kvaliteta na prvom mjestu s najboljom uslugom. svi klijenti - naši prijatelji.

Nova Četka Za Wc Kupaonica MLA Silikonska Četka Za Čišćenje Glava Alata Za Kućnu Wc Četka Za Čišćenje Wc Pribor Za Kupaonice Značajke: 1. Гуманизированная ručka prikladna za ruke, udoban u čekanju i jednostavan za korištenje. 2. Čekinje MLA mekana, čista, meka, otporan na habanje, удаляющие mrlje, nije ljepljiva i neće oštetiti glazura. 3. Яйцевидный izgled, moderan i jednostavan za korištenje Postavke: Boje: siva, crna Veličina: 12x9,25x4,32 cm Težina: 0,32 kg Materijal: PP + TPE + APS Napomena: · Stvarna veličina ručnog mjerenja mogu imati neke greške.Stvarna veličina zavisi od stvarnog proizvoda. · Zbog različitih rasvjete i uvjetima snimanja sliku boje mogu se malo razlikovati od stvarnog proizvoda.Molimo pogledajte stvarni proizvod.

Dostava

1. Poslat ćemo vam robu u roku od 2-3 dana, što samo potvrđuje plaćanje kupaca.

2. Trošak dostave se ne uključuje poreze na uvoz, kupci su odgovorni za carine.

3. Mi ćemo povrat novca kupcima, ako kupci vratiti robu u roku od 15 dana od primitka kupaca za robu iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupci moraju snositi troškove za povratnu otpremu i bili sigurni da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.

4. Proizvodi se šalju A-cipele.com.hr standardne isporuke, A-cipele.com.hr Premium Shipping, ePacket, dostavljaju se u većini zemalja u roku od 15-35 radnih dana.Rok isporuke ovisi o odredištu i drugih čimbenika, on se može potrajati i do 60 radnih dana.

5. Ako želite dobiti robu brže, molimo vas da nas kontaktirate da plati dodatne prijevoza, možemo vam ponuditi sljedeće brze i jeftine načine isporuke: UPS, DHL, FedEx, TNT, DEPX, EMS. uz pomoć tih načina na koje možete dobiti robu u roku od 5-7 radnih dana.

Kako da pratim svoju parcelu?

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: https://global.cainiao.com/index.htm

(kopiraj u browser da otvori) o nas, ako želite.

Naši

1. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

2. Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Naši

Anonymous

Upućivanje bio dugo ali do prodavatelja sve došao je odličan preporučujem

Anonymous

Četkica je vrlo dobra! Ja još ću dobar!

Anonymous

Naručila dva, izgleda lijepo, odgovara opisu. Hvala

Anonymous

Jako mi se sviđa. Preporučujem.

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Ruka
Veličina 12x9.25x4.32cm
Lik 2 Čišćenje kućanstva Wc-a
Materijal Silikon, PP + TPR+ APS
Težina 0.32kg
Korištenje Wc
Značajka 4 Predmet kućanstvo
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Značajka 5 Nema zastoja
Lik 1 Silikonska Četka Za Čišćenje Wc-A
Broj modela QS122, Četka za čišćenje wc-a
Osjetiti Pogodna za ruke
Vrsta Drugo
Jednostavnost korištenja Jednostavnost korištenja
Boja siva, Crna
Lice Ekološki prihvatljiv
Lice 3 Silikonski Držač Glave Wc Četka Za Kupaonicu